Grus oppkjørselen tips

Grus oppkjørselen tips  Hvis du bor i et vått eller kaldt klima, er det ikke en smussoppkjørsel som er ideell. Dirt oppkjørsler får ofte ruts som fyller med vann eller is, og de blir et gjørmete rot etter regn. Hvis en brolagt oppkjørselen ikke er i budsjettet ditt, er grus et billig alternativ som vil unngå disse problemene.

Bruk riktig grusgrense

Ved å bruke for lite grus, vil det resultere i ruter og overdreven skifting av gruset med økt bruk. Mens 5 1/3 tommer (135 mm) grus er tilstrekkelig for en innkjørsel, foreslås 7 tommer (180 mm) dersom oppkjørselen ofte brukes av tyngre kjøretøy. Hvis oppkjørselen ikke kan graves til ønsket dybde , støttematerialer er tilgjengelige. Bruk porøse pavers under grusen til å understøtte vekten av kjøretøy. Ved hjelp av en støttemetode som dette vil det forbli stygt og muligens farlige ruter fra forming.

Bruk forsiktighet når du fjerner snø

Når du fjerner snø, vær forsiktig med å bruke utstyr som ikke vil skyve eller kaste grusen din ut av oppkjørselen. Forbrukerrapporter anbefaler at du bruker en to-trins gassdrevet snøfreser, fordi snekken ikke kommer i kontakt med bakken og vil ikke kaste grus mens du tømmer snø .

Installer avløp

Althou gh det virker som en grus oppkjørsel ville tillate vann å renne gjennom det, mye av vannet går av. Grus oppkjøringer kan installeres for å inkludere et dreneringssystem. Ifølge MillenialLiving.com, vil bruk av porøse pavers under grus tillate vann å renne riktig. En annen metode for drenering er å installere avløp på hver side av oppkjørselen og gjøre sentrum av oppkjørselen høyere enn sidene. Dette vil tvinge vannet mot avløpene. Hvis disse dreneringsmetoder ikke er mulige, for å unngå å sette kjemikalier, verft og avfall til avløpsvannet, hold grus oppkjørselen så stor som mulig.

Installer kanting

Installere en hard kant til grus oppkjørselen vil bidra til å holde grus i oppkjørselen. Når kanting ikke er brukt, beveger gruset gradvis inn i gården, noe som forårsaker problemer for verftet vedlikehold og ødeleggelse av oppkjørselenes integritet. Tre, murstein eller betong gjør gode kantmaterialer. Sørg for å installere dem før gruset helles og underbasen blir lagt til.

Andre artikkelen

Design ideer for Remodeling Attics
Hvordan kutte små fliser
Hvordan lage en treplate rack
Fiber Cement Siding Styles
Slik installerer du Corner Base Cabinets
Hvordan å Reglaze en Clawfoot Tub
Typer lagskruer
Slik installerer du Diamond Pattern Tile
Ideer om hvordan man bygger et nytt hus
Grants å fikse opp historiske hjem
Hvordan kutte keramiske veggfliser
Slik installerer du Roll Roofing på en sidevegg
Slik installerer du døren
Slik bruker du Sharkbite Fittings
Green Flooring Ideas
Hvordan trekke opp Vinyl Gulv og installer Pergo
Kostnaden av betong vs marmor benkeplater
Slik bytter du en taklampe
DIY Closet Shelves
Hvordan Finne Oak Doors