Forbedringsprosjekter som legger til verdi

Forbedringsprosjekter som legger til verdi  Å gjøre hjem forbedringer kan øke verdien av ditt hjem og sin selge appell. Noe lite som å repetere oppkjørselen din, bytte ut en vindusrute, eller fikse et støyende skritt kan overbevise en potensiell kjøper. Gå tilbake og analyser hvilke feilene ditt har, eller hvilke detaljer mangler, og hvis det ville være lønnsomt å endre dem.

Eksteriør

Førsteinntrykket er langvarig. Den første utsikten som en potensiell kjøper har, er fra utsiden av ditt hjem. Begynn med å fikse eventuelle åpenbare feil. Du kan rengjøre gården, repaintere, revarnere hoveddøren, pass på at taket er i god form, eller legg til noen små planter. Sørg også for at utelysene fungerer for en natt eller overskyet dagvisning.

Interiør

Pass på at det er rikelig med lys, legg til noen høyere wattpærer eller lakk veggene i lettere toner. Caulk eller gips noen åpenbare hull i fundamentet. Også, for å øke den romslige følelsen av ditt hjem, fjern unødvendig knickknacks. Dette hjelper fremtidige kjøpere bedre å forestille seg at de bor i ditt hjem. Bytt ut gammel teppe, og generelt er det best å fjerne tapet. Kjøpere kan passere på ditt hjem hvis de tror de må gjøre noe lengre å fjerne eller forandre seg selv. Det er også en god ide å fokusere på områder som kjøkken og bad. Bytt motplater og fliser hvis de er sprukne eller slitte.

Apparater

Apparatene dine kan være i orden, men ser de utdaterte ut? En kjøper tenker på hva de skal utelukke utover kjøpesummen. Vil de ende opp med å bruke mer penger på forbedringer og oppdatering av apparater? Hvis ditt kjøleskap, komfyr eller badekar ser for gammelt eller rustfritt ut, skal du erstatte dem med en visuelt tiltalende, men likevel gjennomsnittlig modell.

Budsjett

Det er en god ide å gjøre forbedringer på ditt hjem, men du trenger for å sikre at du ikke bruker for mye på dem, da det ikke er noen garanti, vil du få en tilstrekkelig avkastning. For eksempel lyder et basseng fint, men det kommer med mye vedlikehold, og fremtidige kjøpere vil kanskje ikke ha det. Lag et budsjett for hva du må bruke og derfra bestemme hvilke nødvendige forbedringer som skal gjøres først.

Andre artikkelen

Sikkerhet for Tørrmurstiler
Hvordan installere Edge Molding Hardwood Flooring
Slik installerer Valset Vinyl Gulv
Slik installerer du Thomasville Engineered Hardwood
Slik bytter du et skadet undergulv med kryssfiner
Hvordan bygge en frittstående peis
DIY Betongreparasjoner
Slik installerer du gulvplanker
En sjekkliste for Kitchen Remodeling
Slik beregner du størrelsen på en stråle
Kobber Split Bolt Spesifikasjoner
Kjøkken Ideer til et hus
Slik installerer du underlag
Hva er fordelene med Low E Glass on Storm Windows?
Hvordan bygge steinvegger
Hva er forskjellen mellom et studio og en enkelt leilighet?
Solar Water Funksjoner
Hvordan gjenopprette Brick Peiser
Slik installerer du en Steinfliserdusj
Hva er komposittømmer?