Egenskaper av Maraging Steel

Egenskaper av Maraging Steel  Etter at et karbonstål sverdblad fløy gjennom luften og tok livet til en gjerdemester Vladimir Smirnov, fastsatte idrettens styrende organisasjon strengere utstyrsretningslinjer. Ved å legge til sikkerhet for sporten med gamle maraging stålblader øker tiden en sverd kan brukes før det klikker. Mange margariske stålformuleringer er enormt robuste. Det pålitelige metallet gjennomgår en aldrings- eller utfellingsbasert herdingsprosess som styrker den. Så når du trenger et sterkt metall, bør du vurdere å bruke maraging stål.

Lustrous < / h2> Nytt maraging stål har en lyse grå farge. Metallet kan ta et mørkt lag etter aldring eller korrosjonsbestandighet. Før behandling ser maraging stål på rostfritt stål.

Sterk

Maraging stål er kjent på grunn av dets høy ytelse styrke. Så det er ofte ansatt i byggingen av raketter, reaktorer og ubåtskrog. Det opprettholder ultrahøy styrke ved romtemperatur, ifølge Key to Metal Database.

Nikkelinnhold

Maraging stål inneholder et relativt høyt nikkelinnhold sammenlignet med mange strukturelle stål. Sammenslutningen av amerikanske forskere rapporterer at typiske maraging stålformuleringer består av 18 til 25 prosent nikkel.

Karbonfritt stål

Mangelen på karbon i maraging stål gir sin motstand mot brudd. Det er ikke så lett å sprenge som andre stål. Karbonfrie stål er mindre sprø enn andre former for stål. Så maraging stål er egnet for bruk i høye belastningssituasjoner.

Sveisbarhet

Maraging stål er noe myk og sveising gjør metallet mykt også. Etter at maraging stålets varmezoner er kule, er forskjellene i hardhet ikke store nok til å indusere sprekkdannelse. Med andre ord, sveising maraging stål produserer lite restspenning under kjøling. Så lenge en sveiser unngår lange økter og unngår lave kjølevilkår, vil maraging stål sveise godt.

Andre artikkelen

Slik gjenoppretter du baderoms benkeplater
Slik legger du til en lyskrets
Hvordan selge byggverktøy
Energibesparende tips til villaeiere
Hvordan bruke Grout til Wall Tile
Gloss Kitchen Ideas
Sponplater Vs. Tre
Dekningskonfigurasjonskodekrav
Slik installerer du tregulv med negler eller stifter
Slik installerer du dusjpaneler
Kostnaden for et konvensjonelt bygget hjem Vs. et Eco Home
Verktøy for forming Cement
DIY Dørstøping
Baderom Fence Instruksjoner
Slik installerer du en Tile Tub Surround
Hvordan å endre et moderne hus utvendig til en hytte stil
House Insulation Ideas
Slik dekker Vinyl Tile
Slik legger du på tregulv til betong
Steg-for-trinns Refinishing Cabinets