Drill Press Safety Procedures

Drill Press Safety Procedures  En bore trykk er et verktøy som lar deg bore presise vertikale hull i tre, metall, plast eller annet materiale. Du kan rette den med en jig for å regulere konsistensen mellom kuttene / hullene. Borepressen er vanligvis en veldig kraftig maskin, og det er ikke uvanlig å undervurdere sin kraft. Ta de riktige forholdsregler for å sikre at dette verktøyet faktisk er en fordel for verktøyet arsenalet og ikke bare et farlig utstyr.

Sikkerhetsbriller

Den viktigste delen av nesten alle butikkaktiviteter er sikkerhetsbriller. Ikke undervurder viktigheten av å beskytte øynene dine. I noen butikk muligheter for slagg, avfall eller kjemikalier å komme inn i øynene dine. Bruk riktig vernebriller for å sikre at du ikke ødelegger visjonen.

Riktig klær

En boretrykk er en spinnaksel som kan hakse materialer rundt den, spesielt hvis du borer metall. Metallspånene kommer av i bånd som lett kan ta på seg klær som de kommer i kontakt med. Å ha hånd eller arm trukket inn i spinnakselen, er ikke en opplevelse å håpe på. Bruk kortærmet skjorte og lærhansker når du arbeider med et boretrykk.

Chuck Bruk

Chucken er den delen av borepressen som holder biten. En chuck-nøkkel er nødvendig for å stramme eller løsne biten. Biten holdes av tre grep inne i chucken. Noen ganger blir det litt fast i mellom bare to av disse grepene, gjør biten off-center og wobbly ved bruk. Sørg for at biten er ordentlig satt inn i chucken og kontakt alle tre grepene, og stram deretter godt. En løs bit kan fly fritt fra chucken i visse situasjoner < h2> Sikringsmaterialer Klem de materialene du jobber med g med på borkronebordet. Noen ganger griper litt opp i et materiale og vil spinne materialet i stedet, noe som er veldig farlig. Ved å bruke en klemme for å holde arbeidsstykket til bordet, reduseres denne faren betydelig. En klemme på hver side av bordet anbefales.

Smøring

Noen materialer krever at smøret smøres når det borer. De fleste metaller krever kontinuerlig smøring under boreprosessen for å forhindre overflødig varme fra å bygge opp. Hvis for mye varme oppbygges, kan biten gripe seg inn i metallhullet, noe som gjør at det sannsynligvis vil spinne brikken rundt farlig

Andre artikkelen

Hvordan lage et tegnebord
Kjøkken Oppsett Tips
Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Hvordan lage en billig Pebble Floor
Slik fliser du en Splashback
Slik legger du travertinfliser
Elektriske kuttverktøy
Dør Trim Alternativer
Typer Hydraulisk Fluid for Wood Splitters
Slik Strip Concrete Sealer
Slik installerer du en tørketrommelventil
Baderom Renovering Tips
Slik bestiller du Vinyl Siding
Slik installerer du laminatark over eksisterende benkeplate
Hvordan estimere mengden laminatgulv
Kitchen Island Table Ideas
Slate Tile Flooring Ideas
Hvordan å kle en Maple Floor
Gjør det selv Finishing en kjeller
Typer av ledd i betong