DIY akustisk isolasjon

DIY akustisk isolasjon 

1.

Fjern alle stikkontaktdeksler, lysbrytere, kunstverk og andre gjenstander som er festet til veggene dine.

2.

Punch a hole gjennom gipset med en hammer, sørg for at du plasserer hullet mellom pinnene. Bruk en pry bar og hammer for å bryte opp gipset og fjerne det fra veggene. Hvis mulig, parker en lastebil eller en dumpster i nærheten av vinduet på rommet, slik at du kan kaste ut deler av gips når du går.

3.

Trekk på gipsplaten neglene når gips er fjernet. Hvis gipsskruer ble brukt, fjern dem med en reversibel kraftborer utstyrt med en skrutrekkerbit. Bruk et håndvakuum eller et vakuumbeholder for å fjerne støvvegget fra rommet.

4.

Slå av den akustiske isolasjonen og kutt den i størrelse med en verktøykniv. Klipp hver del 4 tommer bredere enn mellomrommet mellom tappene, slik at du kan stifte den til sidene på veggpinnene.

5.

Heng de akustiske isolasjonsdelene og stift dem til veggen studs. Kjør en linje med akustisk caulk langs hver ledd hvor isolasjonen møter en annen overflate.

6. Klipp nye deler av gipsvegg med en verktøykniv. Heng delene og installer dem ved å kjøre gipsskruer gjennom gipset og inn i pinnene. En kraftborer med en skrutrekkerbit vil bidra til å øke hastigheten på denne oppgaven.

7.

Tape og feste gipsveggene. Spackle over skruehodene. Sand ned spackle slik at overflaten av veggen er jevn. Primer og mal veggene som ønsket.

Tips og advarsler

 • Ikke prøv dette prosjektet med mindre du har erfaring med å henge gips. Hvis du aldri har forsøkt å henge gipsvegg, finn en erfaren person for å hjelpe deg, eller la dette gå til en profesjonell entreprenør.
 • Bruk alltid åndedrettsvern og øyevern når du fjerner eller slipper gips for å unngå skade på din øyne, nese, hals og lunger.
 • Hvis du har et rom som huser et hjemmekino eller en musikeres treningsrom, vet du sannsynligvis hvor bra lyden bærer gjennom resten av huset. Selv om du legger tungt stoff på veggene, kan problemet bedre, denne strategien ikke gi tilstrekkelig lydisolering for å holde resten av huset stille. Akustisk isolasjon er et mye mer effektivt valg. Dessverre krever riktig installasjon fjerning av eksisterende gips, slik at det kan være en tung oppgave. Legg til side minst to helger for dette prosjektet .

  Andre artikkelen

  Fjerne Terrazzo Tile Fra Betong Slab
  Typer av dreiebenker
  Hvordan å farge og farge Cedar sidespor
  Slik Hang Wall Liner
  Typer av vinduer for et trehushus
  Hvordan installere gulvstøping
  Hvordan installere innfelt lys ovenpå
  Hva er Pergo Wood?
  Hvordan å refinfinere et badekar med munro
  Slik installerer du kjøkkenteller
  Maskinutklippsverktøy
  Hvordan lage en Homestead
  Bærekraftige gulvalternativer
  Slik installerer du Engineered Floating Hardwood Floors
  Slik installerer du teppe på linoleum, fliser og hardved
  Slik installerer du keramisk flis på kjellergulv
  Cabot Wood Stain Colors
  Hvordan bygge en handikapdusj
  DIY Hard Wood Floor Refinishing
  Stoff mykner i bakgrunnsbilde fjerning