DIY Peisovn Planer

DIY Peisovn Planer 

Byggekode

Gå til din lokale bygningsavdeling for å snakke med en byggekodehåndhevelsesinspektør for å finne ut hva forskriftene gjelder for vedovner i din tilstand før du velger en vedovn. Mange jurisdiksjoner tillater ikke installasjon av peisovner som ikke er sertifisert av staten. Du må også være kjent med byggekoder knyttet til gjenstander, for eksempel klaring og skorsteinskrav. Kontroller huseierens forsikringspolicy, eller snakk med forsikringsagenten din for å forsikre deg om at du er dekket av eventuelle skader som kan oppstå fra en DIY vedovn.

Velge en brennstoffplan

Velg fra brennereplater som er i tråd med dine tekniske ferdigheter. Ellers kan du få hjelp av et familiemedlem eller en venn som kan hjelpe deg i de områder hvor du er svak. Siden ovner som er installert i boliger, er det ofte fokus på rommene, Forsikre deg om at planene du velger, oppfyller de estetiske kriteriene for rommet. For eksempel kan en vedovn som er laget av en 55 gallon fat, jobbe i garasjen eller arbeidsplassen, men er sannsynligvis ikke egnet for stuen.

Barrel Ovner Planer

Ved bruk av tønneplater er det mange vanninger. Det finnes mange variasjoner av fatplaner. En design krever bruk av mindre 30 gallon fat innsatser i en større 55 gallon fat. Fungerer som den kontrollerte brenneren kammer. Plasser murssand mellom de to fatene på sidene og under den mindre fat. Sanden tjener som en 'kjølevann' som reduserer strålingsvarmen absorbert av gulv og vegger. Samle de enkelte komponentene, eller kjøp en av de mange tønnebrennende ovnen planene og kittene som er tilgjengelige fra nettleverandører.

Termisk massakjeter

Fra et utsynspunkt er termisk masse rakettovner et godt valg for DIY vedovnsprosjekter, spesielt hvis du ikke har høy teknisk kunnskap. Kaminene gir en naturlig ren brenning og er billig å bygge. Det grunnleggende konseptet er at varme som genereres av ovnen, absorberes i varmelagringsmaterialet og gradvis slippes ut i rommet. Masse varmelagringsmateriale er vanligvis laget av flis, murstein eller stein. De høye kostnadene ved oppvarming av boliger og andre rom har mange gjør-det-selv entusiaster på jakt etter DIY vedovn planer for å bygge sine egne lave kostnader oppvarming alternativer som brenner pålitelig. DIY ovner er tilgjengelige i en rekke valg og er en fin måte å fordype rom eller andre mellomrom med atmosfære og varme. Gjør din due diligence og avgjøre en plan som veileder deg gjennom prosessen med å bygge en komfyr som passer dine behov og passer inn i budsjettet.

Andre artikkelen

Slik bytter du utvendig dør og ramme
Hvordan Lim en Bellawood Flytende Gulv
Hva er passiv solenergi?
Installasjonsinstruksjoner for en overflatemontert dørbunn
DIY Pergolas
Tre Baderomsstiler
Slik bytter bladene på en Delta 22-580 Planer
Slik installerer Valset Vinyl Gulv
Hvordan passe tregulv
Slik Keramisk Tile En Trapp
Hva er de mest miljøvennlige rørene for vann?
Tennessee Septic System Regulations
Stål vs takstein
Hvordan bygge et nytt skap
Hvordan kobler jeg ut sprøytedyser på nye aerosolsprayburer?
Slik installerer du Sheetrock riktig
Jetted Tub Installere spesifikasjoner
Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Marmorgulvdesign for inngangsveier
DIY Baderom Makeover