Cultured Stone Peis Prosjekter

Cultured Stone Peis Prosjekter 

Betraktninger

Kontroller med en kodehåndhevelsesinspektør i bygningskodeavdelingen for å finne ut hva kravene til installasjon av peis er. Forskriften er forskjellig fra område til område og er et kritisk element du må vurdere i prosjektets overordnede plan.

Det finnes et mangfold av dyrkede steinprodukter i farger og teksturer for nesten alle typer utseende. for peis prosjekter, inkludert tradisjonelle, robuste og moderne. Velg mellom mange alternativer for å designe din kultiverte peis. Du kan velge å montere stein rundt små områder av peismantelen, slik som mantelen vendt og langs bena eller kolonnene. Noen plasserer peisen midt på veggen og dekker hele veggen med stein. Gå til et peisdesignsenter, eller gå til noen nettsteder for å generere ideer om prosjektet ditt før du bestemmer deg for å kjøpe materialet.

Installasjonstips

Den typiske dyrkede peisen er en nullstands peis som består av av et rustfritt stålrør som er innrammet av 2-tommer med 4-tommers brett eller metallpinner. Bruk sementbord eller kryssfiner til å skure rammen. Fest metall dreiebenk til overflaten av brettet slik at mørtelen kan ordentlig binde seg til overflaten. Påfør den kultiverte steinen etter at riperhetten er tørr.

Når du beregner mengden materialer, ikke glem å subtrahere området av vinduene og dørene fra de totale materialberegningene. Snakk med leverandøren og Bygningskodeinspektøren om kravene til en vannavstøtende barriere. Vanligvis er denne barrieren ikke et krav til betong- eller murvegger. Legg stenen ut for å vise mange størrelser, former og farger. Bruk en blanding av glatte og teksturerte steiner, små og store steiner og lyse og mørke farger for å skape variasjon og forskjell i designet. Velg en mørtelfarge som fremhever utseendet til den kultiverte peisen. For eksempel øker brunfibrør jordens tone kultiverte steiner. Ikke gjør mørtelet for tykt eller tynt. En surkrem som konsistens fungerer best.

Sørg for at blandingen er fri for små steiner. Bruk en liten vispebelegg for å få en jevnere felles overflate og fyll lommer og hulrom i mo rtar ledd. Unngå mørtel på steinflaten fordi den flekker steinen og er vanskelig å rengjøre når den er tørr. Kultiverte steinpeisprosjekter er vanlige for boligreparasjoner og ny boligbygging. Folk elsker dette produktet fordi det gir en rimelig metode for å legge til skjønnhet, varme og eleganse til ethvert rom. Kultiverte steiner kan kopiere et stort utvalg av steinflater, inkludert kalkstein, granitt og elv og gir ethvert peis et pulserende utseende. Steinene er ripebestandige og lette. Noen kultiverte steinprodukter har opptil 50 års garanti.

Andre artikkelen

Hvordan velge en kjøkkenkran
Hvordan bygge et to-tier skap
Skjære forhåndsformede benkeplater
Typer av stål gjerde innlegg for tuppetråd
Slik fjerner VCT fra keramisk flis
Bungalow takstiler for et hus
Slik installerer du skiferfliser over betong på veranda
Slik legger du på tregulv
Hvordan lage en bar teller
Hvordan å designe stål trapper
Trykkbehandlingen av tre
Hvordan lage dusj gulvfliser
Hvordan lage en stativ for et parkeringsskilt
Slik lette en ventilløs peis
Snekkerverktøy for dørreparasjoner
Slik reface gamle kjøkkenskap
Montering av Fimbel Garage Dører
Slik konverterer du tommer inn i millimetre
Slik konverterer du en garasje til et studio
Instruksjoner for skufflister