Brick Finer Fordeler

Brick Finer Fordeler  Brickfiner, en gang brukt, ser ut som en solid murvegg. Finér mursteinene er laget av fyret leire og skifer på samme måte som vanlige murstein, med den eneste forskjellen at finer murstein er rundt 1 tommer tykk i stedet for standard 3 eller 4 tommer. Finérvegger påføres konstruksjoner som typisk er laget av tre eller stålrammer som en fasade for å gi utseendet eller solid murstein, og de har en rekke fordeler over solid mursteinkonstruksjon.

Kostnad

En av de mest fordelaktige fordelene av en murstein finer er i hoftelommen. Murstein-finer konstruksjon (inkludert den underliggende strukturen) koster vanligvis langt mindre enn en solid murvegg ville. Ikke bare er materialet mindre, men vedlikeholdskostnader for mursteinfinér er nesten ikke-eksisterende, ifølge Masonry Planet.

Isolasjon

Ifølge JohnBridge.com er det ikke mulig å isolere en solid murvegg, mens en mursteinfiner gir alle mulighetene for riktig isolasjonsapplikasjon. Når mursteinfiner brukes innendørs, gir det bedre lyd- og brannisolasjon enn andre typer sidestykker som tre, aluminium eller vinyl, som angitt på Brick Floor Tile-nettstedet.

Installasjon

Finér er langt enklere å installere enn massive murvegger, med Brick Floor Tile-websiden som sier at selv en 'moderat dyktig' håndverkeren enkelt kan installere mursteinfinér. The Clay Bricks nettstedet sier videre at villaeiere kan installere sine egne murstein finér arbeid uten vanskeligheter; jobben blir enda enklere hvis de legger mursteinfinér på prefabrikkerte paneler, i stedet for direkte på veggen.

Estetikk

Mursteinfiner er en enkel måte å ta med varmeste æstetikk av murverk til et hus uten behov å faktisk ha murverk. Internt brukes mursteinfinerarbeid ofte som en sidespor, eller i kjøkken og bad som en vegg. I denne typen søk har finer mye mer et estetisk formål enn en funksjonell.

Reparasjoner

Husene lider ofte av krumning og sprekker på grunn av forvitring og utvidelse eller sammentrekning av byggemateriale. Ifølge JohnBridge.com har mursteinfiner, som er lettere enn solid murverk, en mindre tilbøyelighet til å skifte eller sprekke, og hvis det gjør det, er det mye lettere å reparere enn solid murverk.

Andre artikkelen

Slik bruker du Stucco til en vegg
Plastering Verktøy og utstyr
Slik bytter du en telefonjack i et 40 år gammelt hus
Ulemper av en pellet brennende ovn
Gulvbelegg Stein Ideer
Snekkerverktøy for dørreparasjoner
DIY Dusjfliser
Hvordan passe bambus gulv
Hvordan male Vinyl Kjøkkenskap
Hvordan remodel et halvt bad
Boretrykk og riktig klemmeteknikk
Hvordan å ha et tregulv Raffinert Uten Kjemikalier
Hvordan estimere stillas
Typer av Wall Studs
Fakta om Low Flow Dusjhoder
Slik installerer du flis på en 45-graders vinkel
Slik fjerner du Old Countertop Laminate
Wood Stripping Tools
Kitchen Remodeling Ideas
Hydraulisk slangeinformasjon