Baderomsvindu Alternativer

Baderomsvindu Alternativer  Baderomsvinduet må tillate lys for å passere gjennom, slik at du kan holde strømregningen nede ved å bruke naturlig lys, men det må også tillate personvern. Du kan bruke flere forskjellige vinduer på badvinduet for å gjøre ditt badvindu se tiltalende, la lyset skinne gjennom og bidra til å opprettholde ditt privatliv. Noen ideer på badvinduet kan kreve profesjonell installasjon, så vær sikker på å planlegge ideen og opprette et budsjett før du starter.

Glassblokk

Vurder flere fordeler med å installere et glassblokkvindu på badet ditt. Glassblokken er energieffektiv, da det forhindrer oppvarmet eller avkjølt luft fra å rømme, og det beskytter mot de ytre elementene som et standard topanel forseglet vindu. Mange anser glassblokker for å være veldig attraktive som et vindusmateriale, og det kan gi mer verdi på badet ditt. Glassblokk gir også personvern ved å tilby frostblokk eller en blokk som forvrenger utsikten så mye at du ikke kan se noe gjennom vinduene. Diskuter glassblokkinstallasjonen med en profesjonell hvis du ikke er kjent med hvordan du installerer den selv.

Vinduets frosting

Vinduets frosting gjør det mulig å skinne gjennom og muliggjøre dekorative design på badvinduet ditt mens du gir deg personvern. Vinduets frostsett er tilgjengelige som gjør at du kan kutte ut noe design du vil ha i form av en frost Dekal og installer den på vinduet. Andre former for vindusfrysing inkluderer syrebasert frosting eller sandblåsing. Du kan fjerne dekalpakker, men syre og sandblåsing er permanent. Hvis du bestemmer deg for å gå med syre eller sandblåsing, bruk Sikkerhetsprosedyrer, som for eksempel på arbeidshansker og beskyttelsesbriller. Øv på en glassrute først før du prøver den på vinduet.

Gardiner

Hvis du foretrekker standard badvindu, dekk vinduet ditt med gardiner. hun er som din badvindubehandling gir deg personvern og tillater sollys å komme inn i rommet også. Hvis du bor i et område som har kalde vintre, bør du vurdere tykkere gardiner i løpet av den kalde årstiden. Bestem på et fargevalg for ditt bad, og sørg for at gardiner eller valenser stemmer overens med dine designideer.

Andre artikkelen

Power Woodworking Tools
Kran og vask Installasjonsverktøy
Slik borer du gjennom keramisk veggkledning
DIY Corner Bar Cabinet
Inngangsdørstiler
Slik installerer du en Prehung Patio Door
Slik: Crown Molding på skap
Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
Forbedringsprosjekter for å øke ditt hjems verdi
Hvordan bygge et hus ut av resirkulerte materialer
Stiler av utvendig trim
Slik monterer du en postboks
Slik grout Tile på en kjøkkenbordet
Hvordan installere gulvstøping
Slik installerer du en dørpinne
Slik fliser en kjøkkenbord med en vask
Installere en vedovn
Hente vegger Vs. Betongblokk
Bluebird House Specs
Hvordan konvertere et hjem for å bruke solenergi