Anbefalt måte å installere Faced Isolasjon på

Anbefalt måte å installere Faced Isolasjon på 

1.

Kontroller og reparer hull eller sprekker i bygningens utvendige belegg. 'Tett' konstruksjon er viktig for riktig isolasjon. Lukker og sprekker som tillater uteluft en direkte vei inn i en bygning ' s interiør kompromitterer isolasjonens evne til å isolere. Finn sprekker og hull på byggets stucco eller sidespor. Kontroller både det indre og utvendige området som skal isoleres.

2.

Rengjør støv, smuss og rusk fra hull og sprekker ved hjelp av en verktøykniv. Legg et rør av tetningsmiddel i en tennpistol, punkter hullet og fyll hull og sprekker med tetningsmiddel. Glatt tetningsmiddel og fjern overflødig ved å løpe en kittkniv over fulle sprekker.

3

Legg på hansker og åndedrettsvern. Tåre pakken med isolasjon for hånd, ikke forsøk å åpne pakken med en kniv da bladet kan skade produktet i.

4. Legg battene av ansiktsisolasjon ved å fjerne en batt fra pakken og hold den på plass i den øverste delen av veggens hulrom (hulrommet mellom pinnene). Papiret vender mot ansiktet av bygningen. Papiret på hver batt strekker seg utover bredden av glassfiberisolasjonen, og skaper en 'flens' som hviler over veggpinnene på hver side av hulrommet. Mens du holder batten på plass, bruk en stiftpistol eller hammer-type stifteenhet for å feste papirflensen til veggtappene. Stift i hvert hjørne og hver halvtimme mellom.

5.

Fest en annen batt under den første. Stram støt toppen av den andre batt mot bunnen av den første. Hold på plass og stift. Fortsett til veggens hulrom er fylt. Skjær batts for å fylle uregelmessige mellomrom ved å scorere battens papir med en verktøykniv og rive glassfiberisoleringen under. Alle deler av veggens hulrom må fylles for å oppnå de maksimale fordelene med isolasjon.

6.

Installer ruller med isolert isolasjon ved å holde den ene enden av rullen øverst del av et vegghule. Vend papiret mot det indre av bygningen. Hold på plass og stift papirflensene til veggpinnene i øvre hjørner og hver seks-tommer under. Fortsett å stifte til du kommer til bunnen av hulrommet. Klipp rullen for å passe til hulrommet ved å score rullepapiret og rive løs glassfiberisoleringen.

Tips og advarsler

 • En pneumatisk stiftemaskin i hovedsak hastighet Prosessen med isolasjonsinstallasjon.
 • Glassfiberisolasjon irriterer huden; bruk lange ermer, lange bukser og nakke- og ansiktsbeskyttelse når du arbeider med glassfiberisolasjon.
 • Bygninger lider av sin egen versjon av bi-polaritet-ekstreme svingninger av temperatur som gjør indre temperaturer kalde om vinteren og varme om sommeren. Disse symptomene peker på en årsak til at enhver do-it-yourselfer kan og bør fikse: feil isolasjon. Ved å følge anbefalte retningslinjer for montering av fasadeisolering, kan du øke effektiviteten til kjøle- og varmesystemene og komforten i ditt indre mellomrom.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage en garasjeplass
  Slik installerer du Kitchen Island Cabinets
  Slik installerer du en Cement Backer Board Bathtub
  Slik installerer du Engineered Floating Hardwood Floors
  Hvordan male en keramisk flismur i et bad
  Verktøy for fjerning av berøring fra inne i dusjen
  Ulemper ved solvarme
  Slik installerer du spansk flis
  Hvordan Mud u0026 Tape Gipsvegg hjørner
  Fordelene ved Marmorgulv
  Slik installerer du en Tile Medallion
  Hva er Lap Siding?
  Hvordan å forny keramiske fliser
  Slik fjerner du en glassfiberbad
  Hvordan måle en rang av ved
  Slik fjerner du dusjhåndtak
  Baderomsventilasjon
  Installere Keramisk Tile Over Betong
  Riktig måte å installere tregulv på
  DIY Slate Tile