Slik installerer Valset Vinyl Gulv

Slik installerer Valset Vinyl Gulv 

Inspiser og reparer det gamle gulvet.

1.

Kontroller eksisterende gulv for å finne ut om det er glatt og uten å løfte sømmer eller tårer. Roll vinyl kan legges over et glatt gulv, men en grov overflate vil vise seg gjennom vinylgulv. Hvis eksisterende gulv er glatt, gå til avsnitt 2.

2.

Reparér den tøffe overflaten for å godta et vinyloverlegg ved å fjerne det gamle gulvet. Et annet alternativ ville være å legge 1/4-tommers kryssfiner over det gamle, harde gulvet. Uansett hvilken metode som velges, vil det medføre en ekstra dags arbeid.

3.

Fjern grunnplaten. Vinylplaten skal ende under bordplaten. Det er ikke mulig å legge vinyl pene på bordet.

4. Ta av toalettet dersom vinylplaten legges på et bad. Legg et håndkle eller en avis i toalettet for å hindre at avfallet faller inn .

Ta bort gammel vinyl med tapetskraper og vann. Vannet må påføres på papirbakken for å hjelpe til med fjerning, så skrape løs områder først og deretter Legg til vann for å begynne å løfte den gamle gulvet. Vetting av gulv og skrap vil ta 5 til 8 timer for å fjerne vinyl fra et gjennomsnittlig kjøkken.

6.

Klipp dørlister til en høyde som gjør at vinylplaten kan settes inn under. Legg et skrap av vinyl på gulvet ved siden av støpningen. Legg en sag flatt på vinyl og kutt. Vinylen vil nå glide under støpingen når den legges.

7.

Glatt gulvet med en nivelleringsprodukt For å være sikker på at alle hull, hull og skruehoder er dekket. Gulvet må være helt glatt før du legger vinylplaten.

Lag et mønster og kut vinylen

1. Legg tung papir eller byggpapir på gulvet til innen 3 eller 4 tommer fra kantene av rommet. Tape arkene sammen med god kvalitetstape eller Gorilla tape. Klipp smale stykker papir og plasser dem 1/4 tommers fra veggene og fest dem til mønsteret.

2.

Brett mønsteret fra hjørnene og fest sømene på baksiden. Dette er for å være sikker på at mønsteret ikke kommer fra hverandre mens du flytter det til skjæreområdet. Brett mønsteret lett uten krøller eller forsiktig rulle det opp for transport til skjæreområdet.

3.

Bær rullen av vinylplaten til området der den skal klippes. Dette kan være en gårdsplass, en innkjørsel eller til og med på gaten hvis det ikke er trafikk.

4.

Sopp området der vinylen vil bli kuttet. Pass på at ingen steiner eller rusk vil skyve opp i vinylen og ødelegge den. Unroll arket vinyl og plasser det med forsiden opp og flatt.

5.

Bær mønsteret til skjæreområdet og plasser det med forsiden opp over vinylen. Tape mønsterkantene til vinylen med korte stykker tape på steder der vinylen stikker ut over mønsteret. Dette forhindrer at mønsteret glir ut av posisjonen.

6.

Slip et stykke 1/4 tommers kryssfiner under arket vinyl langs en kant av mønsteret. Legg en metallkantkanten, for eksempel en snekkerfirkant, langs en kant av mønsteret for å styre kuttet.

7.

Klipp vinyl langs kantene på mønsteret ved å skyve kryssfiner og rettkant rundt mønsteret mens du bruker en skarp verktøykniv som et skjæringsverktøy. Vær forsiktig så du ikke lar mønsteret slippe av posisjon mens du gjør kuttene.

8.

Rull kuttevinylen og rengjør eventuell rusk på baksiden mens du ruller. Vinylen må holdes ren. Vær oppmerksom på vinylens orientering, slik at den kan bli lagt riktig inn i rommet.

Legg arket Vinylgulv

1. Legg vinylen på gulvet i riktig retning med hjelp av en hjelper. Pass på at vinyl passer riktig og la en 1 / 4 tommers kant rundt kantene og glir vinyl under alle dørlister. Hvis et toalett ble fjernet, kutt et hull rundt toalettet.

2.

Vik arket vinyl tilbake å utsette halvparten av gulvet. Pass på at hjelperen står på den andre halvdelen for å forhindre at vinyl glir ut av posisjon. Rengjør både gulvet og baksiden av vinylen med en fuktig klut for å hindre klumper i gulvet.

3.

Fortell limet på den eksponerte gulvet med den hakkede trowel som var oppnådd samtidig som platen vinyl og lim. Dekk gulvet så langt som det kan nås, men bruk ikke for mye lim. For mye lim vil samle seg i klumper under gulvet. La limet tørke i ca. 10 minutter før du legger vinyl.

4.

Rull vinylen inn i limet mens du gni med et håndkle mens det rulles ut. Gni bort fra midten til kanten av gulvet for å holde luften fra å bli fanget under vinylen. Hvis det er bare gulv som ligger utenfor rekkevidde, spre mer lim og fortsett troweling og gni til halvparten av gulvet er lagt.

5.

Rull tilbake den andre halvdelen av vinylen å utsette resten av gulvet. Trowel resten av gulvet mens du ruller ut vinylen og skyver ut lommene som før. Ved dørlister skal du legge vinylen under for et pent utseende.

6.

Rull gulvet med den leide linolensrullen. Start i midten av rommet og rulle mot kantene. Fortsett å rulle til alle lommer med luft og lim er flyttet til kanten, og la et flatt gulv.

7.

Bytt baseboard. Hvis gulvet er på badet, bruk en liten perle av caulking under baseboard for å holde sølt vann fra å løpe under veggen.

Tips og advarsler

< li> Bruk maling tynnere for å rense tørr lim fra hender.
 • Våt lim kan rengjøres med en våt fille.
 • Hold vinyl og gulv rent mens du jobber.
 • Installering av vinylvalsede gulv kan gjøres vellykket hvis jobben er preplanned før du kjøper noen materialer. Tenk først om tilgjengelig plass er stor nok til å legge ut vinylen som forberedelse til kutting. Bestem om det gamle gulvet må fjernes. Er det et toalett på rommet? Er en person tilgjengelig for å hjelpe når det kommer tid til å legge vinylen? Disse spørsmålene og mer må besvares før du handler for vinylgulv.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du helvetesild raskt
  Slik plasserer du verktøy på Pegboard
  Hvordan å forny keramiske fliser
  Hvordan å henge gips på et hjørne
  Travertin Vs. Granitt benkeplater
  Møbelbelegg Verktøy
  DIY: Hjemmekino design
  Reparasjon av trillebør
  Wire Cutters u0026 Safety
  Slik installerer du en Vinyl Tile Foor
  Byggverktøy og utstyr
  Hvordan måle volumet av stenarbeid
  Hvordan kutte keramiske veggfliser
  Vinyl Gulvverktøy
  Slik installerer du stereohøyttalere i et hjemloft
  Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
  Slik isolerer du utvendige murvegger
  Hvordan å refinfinere tre sidespor
  Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed