Kostnadene for å ombygge et kjøkken

Kostnadene for å ombygge et kjøkken 

Definisjon

Remodeling av kjøkken erstatter eksisterende materialer med nye versjoner. For eksempel kan vinylfliser erstattes med granitt eller keramisk fliser. Dette krever at den gamle flisen skal fjernes og kastes, og den nye flisen skal installeres. Skap kan bli helt erstattet eller refinished med en ny lakk, eller strippet og dekket med en ny finér som bidrar til å gi kjøkkenet et nytt utseende. Noen ganger blir helt nye segmenter lagt til i en remodel, som for eksempel en kjøkkenøye eller en barskranke.

Faktorer

Fordi det er så mange forskjellige faktorer i et kjøkkenomforming, kan kostnadene variere med en betydelig mengde. Den første variansen i prisen skjer basert på hvor mye av kjøkkenet som skal omformes. Bytting av ovner og kjøleskap vil legge til tusenvis av dollar til kostnaden, for eksempel. Den andre variansen er kostnaden for materialer. Granitt vil koste mye mer enn en enkel keramisk erstatning. Massive tre skap vil være mye dyrere enn finer. Andre avvik er avhengig av hvor mye arbeid som gjøres av entreprenører og hvor mye det gjøres av villaeieren.

Små gjennomsnitt

For et kjøkken på 200 kvadratmeter, har et mindre oppussingsprosjekt en tendens til å koste mellom $17 000 og $19 000, ifølge Cost Helper. Dette handler primært om utskifting av eksisterende materialer og tar ikke hensyn til nye apparater eller komponenter. Noen ombyggingsprosjekter kan nå så lavt som $14.000, men det er upraktisk å anta at en mindre revisjon kun kan gjøres med bare noen få tusen dollar.

Major Gjennomsnitt

For et større ombyggingsprosjekt til en 200-kvadrat- fotkjøkken, kan kostnadene kjøre mellom $100 000 og $115 000, ifølge Cost Helper. Når nye komponenter, som øyer, blir lagt til, øker dette kostnadene. En stor ombygging erstatter også alle apparater og bruker nye materialer av høy kvalitet til alle gulv og benkeplater. En mindre ambisiøs større ombygging kan bare koste $40 000, men dette vil ikke inkludere så mange high-end materialer, i henhold til Bank Rate.

Avkastning på investering

Avkastningen på investeringen viser hvor mye verdien boligen har lagt til hus avhengig av hvor mye kostnaden koster. Denne avkastningen bør være basert på det faktiske beløpet, ikke budsjettet, siden ombyggingsprosjekter har en tendens til å kjøre litt høyere enn først budsjetterte. Et godt ombyggingsprosjekt skal gi mellom 80 og 90 prosent avkastning. Kitchen remodeling er en vanlig metode for å forbedre verdien av et hus eller legge til nye materialer og design til et eksisterende hjem. En grunn til at de er så populære er på grunn av alle faktorene i et kjøkken som kan endres, fra benkeplater til skap og gulv. Kjøkkenet inneholder også mange store apparater som kan erstattes i remodeling prosjekter.

Andre artikkelen

Slik bruker du lengre borekroner
Countertop u0026 Backsplash Designs
Små baderomsbelysning ideer
Hvordan velge et bassengfilter
Hvordan bygge Solar varmtvannspaneler
Hvordan sette Siding på et skur
Alternativer for en veranda Ceiling
Hvordan kutte små fliser
Slik installerer du Bruce Engineered Flooring
Slik installerer du en forhåndsformet benkeplate
Hvordan kutte taket for å installere en trebrenner
Hule veggisolasjonstyper
Slik kobler du to stykker tre-veggs skorsteinsrør
Passiv solvarmeinformasjon
Slik Tile En Stå opp Dusj
Typer av bordsager
Bambus Gulvtyper
Gulvmaling Slipingstips
Slik fjerner og erstatter Tile Grout
Kjøkkenskap Hengende Instruksjoner