Hvordan skrive en kontrakt for å bygge et hus

Hvordan skrive en kontrakt for å bygge et hus 

1.

Åpne et tomt tekstbehandlingsdokument. Skriv inn et emne på topplinjen, for eksempel Husbyggekontrakt.

2.

Skriv inn overskriften 'Builder Information.' Skriv inn byggmesterens navn, firmanavn, firmanavn, telefonnummer og annen viktig informasjon. Under «Kopersinformasjon» -overskrift, skriv inn din identifiserende informasjon: navn, nåværende adresse og telefonnummer.

3 .

Skriv inn all informasjon om boligbygging: de planlagte start- og sluttdatoene, informasjon om byggeplanene (som skal knyttes til kontrakten) og eventuelle nødvendigvis uforutsette opplysninger, som konsekvenser og neste trinn hvis ikke alle spesifikasjoner kan oppfylles.

4.

Detaljert informasjon om hjemmet selv, som for eksempel beregnet materialkostnad, strukturens dimensjoner, utformingen materialer og malingsfarger som skal brukes og andre spesifikke designfunksjoner.

5.

Skriv inn informasjon om prisen på hjemmet, inkludert nedbetalingen som kreves og betalingsplanen. betalingsplan kan inkludere månedlige avdrag eller et engangsbeløp som skal betales ved ferdigstillelse av husbyggingsprosjektet. Ta med informasjon om gebyrer ved forsinket betaling.

6.

Legg til ekstra detaljer som er viktige for deg, for eksempel garantininformasjon (som skal være minst en årlig garanti), regler for tvisteløsning (f.eks. voldgift, snarere enn å gå til retten), instruksjoner etter bygging (for eksempel regler for opprydding og inspeksjon) og en forespørsel om en endelig gjennomgang av huset med byggherre.

Skriv inn navnet ditt, sammen med en linje hvor du vil signere og avtale kontrakten. Gjør det samme for byggeren. Sørg for at kontrakten er signert før arbeidet begynner.

Tips og advarsler

 • Betal så lite som mulig i din forskuddsbetaling. Skulle noe gå galt, vil du ha mistet en minimal sum penger.
 • Sjekk ofte husbyggerne. Sørg for at arbeidet gjøres riktig og til dine standarder.
 • Når du skriver en kontrakt for å bygge et hus, må du sørge for at du inkluderer all nødvendig informasjon for å beskytte deg selv og ditt nye hjem. En tilstrekkelig kontrakt vil hjelpe deg med å få det arbeidet du ønsker i en passende tidsramme og til en passende pris.

  Andre artikkelen

  ADA Krav til Drikke fontener
  Hvordan kutte keramiske veggfliser
  DIY Shower Liner Installasjon
  Ulike jobber i byggingen
  DIY Baderom Makeover
  Sammenligning av bærbare klimaanlegg
  Travertin Vs. Porclelain
  Hvordan fjerner jeg Limt Backsplash?
  Hvordan å ha et tregulv Raffinert Uten Kjemikalier
  Mudroom Floor Ideas
  Gummi Taktekking Verktøy
  Baderomsvifteforskriften
  IBC Midlertidige bygningskrav
  DIY: Open-Lattice Patio Cover
  Hvordan velge den beste type tre gulv
  Slik installerer du en Schlage Dørknap
  Slik bruker du Tar papir under sidespor
  Slik installerer du en granittplattform
  Slik trimmer du badkarbeslag
  Hvordan bygge et servantskapskapskap