Hvordan kutte en svamp gummi pute

Hvordan kutte en svamp gummi pute 

Skjære svampgummi for å fylle et deksel

1.

Mål bredden og lengden og dybden på putetrekket med et målebånd. Svampgummipute målinger bør være mindre enn dekselet måler slik at puten passer innvendig.

Marker med kritt eller markør ved hjelp av linjal for å opprettholde rette linjer, de nødvendige målingene fra trinn 1, mindre på alle målinger, på svampgummi. Disse er kutteveiledningene.

3.

Legg svampgummi på bordet. Trykk på toppen med håndflaten for å begrense puteens side / ende. Skyv de nederste bladene på saksen under svampgummi.

4.

Kutt til pute senter. Vri puten til den andre siden av den merkede linjen, og trykk ned igjen, for å begrense puten. Klipp med saksen til kuttet møter forrige kutt fra den andre siden. Det er avgjørende at saksene dine er veldig skarpe for å kutte svampgummi uten å gi en skarp kutte.

Kuttsvampgummi pute til teppepute

1.

Klargjør gulvet. Installer teppestripsene i henhold til produsentens instruksjoner. Legg vaffelsiden av svampgummiputeringen mot deg. Ifølge Flooring Lady, 'The waffle side av tepper trenger å møte opp for maksimal støping og det er kuttet for å passe inne i taklestrimler.'

2.

Plasser din svamp gummipute på gulvet i målinger foreslått av produsentens instruksjoner. Noen produsenter anbefaler striper i motsetning til ett stykke. Ifølge A Cut Over Fine Flooring, kommer svampgummipute i vafflet og flatt teksturer. Flat pute 'er en fast, tett pute, som har en flat overflate, og brukes normalt i store kommersielle applikasjoner og med loop-type (eller Berber) teppe. 'Vaffelpute', produserer en myk, elastisk pute hvis luksuriøse følelse er spesielt nyttig for boliger . 'Puten vil klappe opp på veggen.

3. Bruk kalk eller markør til å markere en jevn linje horisontalt langs folden som er opprettet av veggen og gulvet.

p>

4. Fold, i henhold til Finn noe gulv, svampgummipute 'på kalklinjen og bruk et teppe k nife å kutte langs den linjen. 'En teppekniv er tokantet og veldig skarpt. Ved hjelp av teppekniven for å presse ned, skjærer du i sagingbevegelse, opp og ned, ifølge Gulvdamen, 'Klipp teppeputen til omtrent den riktige størrelsen, og trim så puten til bare kort av takstrimmen.' < / p> Svamp gummi puter brukes til å fylle husholdningssete dekker, benk pute dekker, og mange utemøbler dekker. Svampgummipute kan klippes til den størrelsen du ønsker før du omslutter den i ditt tilfelle eller omslag på ditt valg. Pute deksel har glidelås eller velcro åpninger for pute innføring. Svamp gummi pute brukes også under husholdningenes teppe for polstring. Svamp gummi pute kan kjøpes på stoff, håndverk eller teppe butikker og er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger, teksturer og anti-bakterielle belegg.

Andre artikkelen

Grønne hjem oppvarming alternativer
Slik installerer du kjøkkendørknappene
Hvordan hente polert betong
Resirkulert glass benkeplater vs granitt
Slik Vann Seal en kjeller
DIY Reparer en skrap på et tregulv
Slik reparerer du en Tørrmur Tak med vannskade
Hvordan øke Vanity høyde
Takalternativer for kjelleren
Skumisoleringsverktøy
Slik installerer du laminatgulv i en butikk
DIY Wainscoating
Den beste måten å lydbevise et rom på
Slik installerer du Kitchen Island Cabinets
Slik installerer du en aluminiumdørtrel på sementgulv
Hvordan du kan vaske skapene dine
Typer av skjermer for en avskjermet veranda
Verktøy for å lage en dør
Installere lap sidespor
HVAC Duct Shaping Tools