Hvordan bygge grønne hjem i Arizona

Hvordan bygge grønne hjem i Arizona 

Planlegging

1.

Forskning grønn hjemmedesign. Stigende interesse for grønn bygning og design betyr at det nå er flere høy kvalitet på dette feltet enn noen gang før. En fantastisk ressurs for alle som skal bygge et nytt hjem er US Green Building Councils (USGBC) Green Home Guide. Den beskriver alle de store systemene i hjemmet ditt, fra vann til elektrisk, og forteller deg hvordan du lager alle aspekter av Ditt hjem er mer miljøvennlig, fra å bruke det mest effektive oppvarmings- og kjølesystemet til giftige stoffer for interiøret. Den viktigste tiden du bruker til å planlegge ditt nye hjem, kan være tiden du bruker til å gjennomgå Green Home Guide.

2.

Identifisere potensielle økonomiske insentiver. På grunn av føderal og statlig interesse for å forbedre energieffektiviteten i USA, er det nå mange typer incentivfinansiering for grønn design. Din stat eller fylke kan dekke en betydelig del av Kostnaden for energieffektiviseringssystemer som solcellepaneler, belysningsarmaturer eller Energy Star-apparater. Noen av disse kan typisk koste mer å installere - for eksempel solcellepaneler - men deres langsiktige besparelser i reduserte månedlige kostnader er betydelige. Departementet for Commerce tilbyr rabatter for værvarsel og innkjøp av energieffektive apparater; kontakt dem direkte for å finne ut hvilke andre insentiver som er tilgjengelige i ditt område.

3.

Finn en grønn entreprenør eller arkitekt. Med mindre du bygger ditt hjem med dine egne to hender, trenger du en generell entreprenør eller arkitekt for å designe den og administrere konstruksjonen. Men ikke alle generelle entreprenører forstår grønn bygning; For eksempel refererer begrepet 'byggekuvert' til hvor tett huset er forseglet fra lekkasjer og utkast, slik at oppvarming og avkjøling blir mer effektiv. Ikke alle entreprenører vet hvordan man installerer energieffektive systemer som solcellepaneler eller vindturbiner riktig. Endelig innebærer grønn design bruk av ikke-giftige, lokalt produserte materialer; en grønn entreprenør vil vite hvor du skal kjøpe disse i ditt område. Kontroller USGBC-veiledningen for deres henvisningsnettverk for å finne riktig entreprenør for ditt nye, grønne hjem.

Planlegg dine behov for oppvarming og kjøling. Avhengig av hvor du befinner deg i Arizona, kan du trenge mer oppvarming eller mer kjøling. Hvis du er i fjellet, vil du kanskje ha mer isolasjon for å holde deg hjemme oppvarmet om vinteren; Hvis du er i ørkenen, kan du trenge tykkere vegger og muligens adobe (i utgangspunktet smuss fuktet med vann og deretter bakt som blokker) for å holde varmen fra solen. Effektive oppvarmings- og kjølesystemer plasserer også vinduer for maksimal bruk av solen til lys og varme. En god grønn arkitekt eller byggentreprenør skal planlegge ditt nye hjems blåkopi og plassere vinduer hvor den sterkeste solen faller.

Grønne hjemalternativer

1.

Velg ditt varme- og kjølesystem. Å velge riktig oppvarmings- og kjølesystem for Arizonas sterke klima kan spare deg for tusenvis av dollar ved å redusere energibruk. Konstruksjonskonstruksjonen tar hensyn til dørene, vinduene, punktene der lys og luft kommer inn, hvordan luft flyter gjennom et hus, hvordan du varmes opp hjemme og hvordan du holder det kult. Hvis du vil bruke solenergi eller vindkraft, må disse systemene installeres på de beste stedene i huset ditt for å samle mest vind eller sol. På samme måte, hvis du vil kunne bruke naturlig vind til å kjøle hjemmet ditt, må du designe det for å fange de brisen og skape en naturlig luftstrøm. I en ørken med frigid netter, kan du isolere hjemmet ditt på riktig måte. Du kan redusere varmeregningene dine betydelig.

2.

Planlegg strømmen. Dagens grønne alternativer inkluderer solpaneler, som er ideelle for et hjem i ørkenen, og kan gi all strøm du trenger hjemme. Snakk med din lokale energileverandør om å installere solcellepaneler - noen boliger med solpaneler gir faktisk mer strøm enn huset bruker og strømmer ekstra strøm inn i nettet. I enkelte land kan huseiere bli betalt for å produsere denne innmatingskraften.

3. Velg lokale, giftfrie materialer. Grønn design innebærer bruk av materialer som opprettes lokalt og dermed ikke sendes lange avstander ved bruk av fossile brensel. Se etter bruk av Adobe, som er et perfekt egnet materiale når det gjelder effektivitet, så vel som lokalt og bærekraftig tømmer.

p> 4.

Installere vannbesparende systemer. En annen vurdering i et tørt klima som Arizona er hvordan du sparer vann. Grønne alternativer inkluderer 'gråvann' resirkuleringssystemer som samler vann som ikke er drikkevann, for eksempel regnvannsdreinering, og gjenbruker den på passende måter som vann g utendørs planter. Andre grønne alternativer er lavflytende eller dual-system toaletter, noe som sparer en enorm mengde vann, lufteanordninger som reduserer mengden vann som hver kran bruker mens du opprettholder et tilstrekkelig trykk og solvarmer.

5.

Få Energy Star-apparater. Dine apparater er din største energibrukere. Alle apparater - klimaanlegg, vaskemaskin / tørketrommel, oppvaskmaskiner, kjøleskap - har Energy Star-versjoner. Innkjøp av nye, effektive apparater vil redusere energibruk og spare penger.

Tips og advarsler

 • I tillegg til å kjøpe materialer som er lokale og ikke- giftige, mange grønne byggere bruker renoverte eller rehabiliterte materialer som er i perfekt stand. Elementer som kjøkkenskap, badekar og gulvfliser kan være tilgjengelige på en resirkulert materialbutikk og spare deg for penger mens du gjenbruker varige varer.
 • Din egen forskning er din beste venn i å bygge et grønt hjem. Som med noe voksende felt, er det de som hevder grønne fordeler når det er ingen. Se den grønne hjemmeguide som en høykvalitets kilde til informasjon, og søk etter lisensierte, kvalifiserte grønne byggherrer.
 • Når du bygger et nytt hjem, har du mange nye konstruksjons- og designalternativer å velge mellom - inkludert nye 'grønne' tilnærminger som kan spare energi, penger og miljø. I et tørt klima som Arizona, med sine ekstreme svingninger mellom varme og kulde, og med jevn sol, er valg som solenergi, vannbesparende design og energieffektiv oppvarming og kjøling spesielt smart. Enten du vil spare penger på hjemmeenergi, redusere karbonavtrykket eller leve mer bærekraftig, kan grønn bygning utføre alt ovenfor.

  Andre artikkelen

  Hvordan lager jeg Terracotta kjøkkengulv?
  Hvordan lage en ytterdøråpning
  Typisk murstein murstein finér konstruksjon
  Hvordan lage Shiplap Siding
  Hvordan finne Studs i en Gipsvegg
  Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
  Slik lokaliserer du Residential Sewer Lines i Seattle
  Hva er de forskjellige typene motorsagkjeder?
  Tregulv vs. Pergo
  Hvordan kutte flis med hullsag
  Hvordan Remodel Små soverom
  Hvordan spare penger ved å kjøpe brutte solceller
  Ulemper med en Tankless varmtvannsbereder
  Tips for fjerning av bakgrunnsbilde
  Hvordan bygge en kjøkkenøye u0026 amp; L-formet bar
  Slik måler du en teppepute
  Slik installerer du Gips Wallboard
  Hvordan å klare tørrvegg med metall hjørner
  Fordeler og ulemper med akryl vask
  Baderom Remodel sjekkliste