Hvordan bygge Solar varmtvannspaneler

Hvordan bygge Solar varmtvannspaneler 

1.

Skjær et kryssfinerplater til dimensjonene på panelet. Panelet kan være hvilken som helst størrelse du vil, men jo større det er, jo mer varmt vann vil du kunne produsere. Kutt lengder på 1 til 4 tømmer for å lage en boks rundt kryssfinerens omkrets, sett deretter disse rundt kryssfiner og fest dem med skruer. Til slutt sprer du en perle av silikon caulk rundt innsiden av boksen for å gjøre den lufttett.

2.

Klipp et stykke dråper tak isolasjon til innsiden av dimensjonene av boks med en verktøykniv, og sett den på plass på bunnen av esken. Klipp lengder på 1-by-2 tømmer for å plassere rundt på innsiden av boksen på toppen av isolasjonen for å holde den på plass. Skru disse til sidene av esken.

3. Unroll tinnfolie og sett den over isolasjonen, helt dekker den.

4.

Bor to hull i sidene av esken for å tjene som innløp og utløp for kobberspolen. Bruk en spadebit som er omtrent 1/8 tommer større i diameter enn kobberrøret.

5.

Slå av en lang lengde kobberrør og bøy den for å danne en spole . Lengden på hver streng av spolen skal være kortere enn innsiden av boksen, og antall strenger vil avhenge av hvor mange du kan passe inn i esken. Den eneste begrensningen er at strengene må være langt nok fra hverandre, slik at du ikke kinker kobberet mens du bøyer den for å passe.

6.

Sett spolen i esken med endene som rager ut ca 6 til 12 tommer fra innløps- og utløpshullene.

7.

Klipp et stykke aluminiumsfolie til innsiden av boksens dimensjoner med tinnklemmer. med flat svart emalje og når den tørker, sett den boksen på toppen av spolen.

8.

Bruk en sirkelsag til å kutte et stykke akrylpanel på utsiden av boksen. Legg på en perle av silikon caulk i boksens øverste kant, og sett deretter plexiglaset på toppen av boksen.

9.

Klipp hjørneforming slik at den passer rundt kantene på akrylpanelet for å danne en ramme, og skru deretter rammen til boksen. Solpanelet er nå klar til å kobles til vannforsyningen.

Tips og advarsler

 • For større paneler, kan du foretrekke å bruke stive kobberrør og loddetilbehør for spolen. Bruke 3/4-tommers kobber rør vil gjøre det enklere å koble til et standard varmtvannsforsyningsrør.
 • Hvis panelet kommer på et fremtredende sted, gjør det attraktivt ved å male det for å matche huset.
 • Følg alle sikkerhetsregler når du bruker en sirkelsag. Bruk vernebriller og hold hendene vekk fra bladet.
 • Hvis du har noen snekkerverktøy, kan du bygge en varmvannsberedning med materialer du sannsynligvis allerede har rundt huset. Hvis du bor i en solrik beliggenhet, er det en måte å spare på energibrevene. Bare koble solvarmeren til varmtvannsberederen og bruk en liten pumpe til å sykle vannet. For kaldere klima er en variant av dette prinsippet å installere en spole i varmtvannsberederen for å fungere som en varmeveksling og bruk anti-fryse som sirkulasjonsvæske.

  Andre artikkelen

  Hvordan trekke opp Vinyl Gulv og installer Pergo
  Hvordan å brette eksisterende betonggulv
  Slik installerer du Bentley Carpet
  Effektiv peis og gass elektrisk pellet informasjon
  Typer av dusjvegger
  Hvordan lage en bar teller
  Slik bruker du Formica og Laminat
  Hvordan installere en granitt baderom benkeplate
  Stone Tile Ulemper
  Hva er fordelene med Low E Glass on Storm Windows?
  Hvordan gjenopprette en gammel tregulv
  Hvordan ramme for Cement Steps
  Utvendige ideer for å ombygge Ranch Homes
  Tile Vs. Kompositt tregulv
  Hvordan planlegge en garasje størrelse
  DIY Corner Bar Cabinet
  Montering av taklys
  Hvordan lage en brannsikker vegg
  Hvordan å bryte et betong gjerdet
  Slik installerer du Kitchen Island Cabinets