DIY Bamboo benkeplater

DIY Bamboo benkeplater 

Akklimatisering

Ikke hopp over dette trinnet! Akklimatisering av bambusmaterialet til miljøet i minst 72 timer før du forsøker å produsere og installere produktet, er like viktig som noen av de andre instruksjonene. Kontroller at oppvarmings- og kjølesystemet fungerer. Tykkere materiale tar mer tid til å tilpasse seg forholdene. Plasser bambusplaten og av gulvet. Sett inn klistremerker mellom panelene, som tillater tilstrekkelig luftstrøm rundt arkene. Denne prosessen bringer fuktighetsinnholdet og temperaturen på bambuset i tråd med de rådende forholdene, slik at det ikke gjør seg dimensjonert eller modifisert.

Monteringsretningslinjer

Monter bambus til et fast substrat med jevn, glatt overflate. Tre kvart-tommers kryssfiner anbefales, ifølge Teragren.com. Pass på at substratet er tørt eller ferdig, eller materialet vil utvikle problemer. Vanligvis hjelper et skarpt hårdmetallverktøy for å forhindre utslett av materialene Høyere tanntallblad er best for tverrgående. Arbeid forsiktig, bambus er tilbøyelig til å knekke eller splinte når det er kryss eller klistret på tvers av kornet. Ikke smør små rystelser eller stykker eller rystelser. Klipp alltid eller sand stykket av panel.

Utvidelse og sammentrekning er større for bredere bambuspaneler. Det er forsiktig å beregne denne faktoren, samt sammentrekning og ekspansjonsegenskaper for substratet, i design og installasjon av bambusbenken . De fleste skap og møbler lim og limprodukter er passende for å sikre bambuspanelene til underlaget, inkludert alifatisk harpikslim (gul lim) og polyvinylacetater (PVA). Kontakt sement er kun egnet når du bruker en finér, som er et tykkere produkt. Påfør et tilsvarende antall strøk av forsegleren eller ferdig til toppen og undersiden av bambusplaten. Dette sikrer balanse fuktighet permeabilitet for panelet. Mineralolje, vegetabilsk olje og tørkeoljer er vanlige overflater.

Når du passer på bambusplaten mot keramiske fliser eller fliser, må du bruke en myk tetningsmasse. Den fleksible caulken gjør det mulig for bambusmaterialet å kontrakt og utvide etter behov. Bruk ikke-porøst materiale til å tette kantene på benken. Rustfritt stål og keramisk fliser er populære valg for kantmaterialer. Dette er en av de viktigste aspektene ved prosjektet fordi det forhindrer vanninntrenging. Hvis du vil legge til en mer tropisk eller eksotisk stemning på kjøkken eller bad, bør du vurdere å velge DIY bambus benkeplater. Bambus er en fornybar ressurs som ikke bare er interessant og attraktiv, men er naturlig resistent mot bakterier. Selv om materialet er holdbart, er det utsatt for riper - men disse kan lett slipes ned. Klar til å installere bambus benkeplater er tilgjengelig i tykkelser på 1 1/2 til 2 tommer. Do-it-yourself-entusiaster kan kjøpe bambuspaneler og bygge sine egne benkeplater fra bunnen av.

Andre artikkelen

Hva er tømmerbekledning?
Slik installerer du et skjult hengsel på en skapdør
Slik bruker du en vinkelfinner
Slik installerer du oppvarming under flis
Grants å fikse opp historiske hjem
Gjennomsnittlig dusjhodeflow
Kjeller Building Options
Slik reface gamle kjøkkenskap
Slik installerer du veggfliser i badekar
ADA Krav til skilting
Hvordan Square Rough Timber
Slik installerer du teppe på linoleum, fliser og hardved
Slik installerer du # 30 Roofing Paper
Slik kjøper du materialer for å installere en skjermet veranda
Hvordan installere Oak Wood på trapper
Hvordan lage en grunn for et skur
Hvordan passer Vinyl Gulvfliser
Hvordan bygge et skurtak over et dekk
Hvordan erstatte Vinyl Siding med murstein eller stein
Slik installerer Styrofoam