Baderom Remodel Ideer på et budsjett

Baderom Remodel Ideer på et budsjett  Selv om du elsker spa-badestilen, er du på en bensinstasjon som er litt av et budsjett. Granitt benkeplater og keramiske fliser kan være litt utenfor rekkevidde, men du kan fremdeles forny plassen. Erstatt hva du har råd til og finjustere resten, male og lakse hver overflate du ikke kan stå og leve med resten.

Maling

En av de billigste måtene å endre utseendet til et rom er maling. For et spa-utseende, murer veggene og skapet med lyse, nøytrale farger. Gå dristig med mettede farger, som koboltblå, fuchsia eller dyprød, fremhevet av hvitt skap. For et varmt utseende, male veggene et dypt gull. Bruk alltid fuktresistent maling, for eksempel en med eggeskall. Sprøyt opp støpningen og trim med et lag maling, med hvitt for et rent utseende eller sjokoladebrun for en varmere effekt.

Vanity Hardware

Når du har forfengelighetskapasiteten malt, oppdater badet med ny maskinvare. Håndtak, kabinettdryper og knotter endrer kabinettets ansikt med liten utgift. Du kan spare mer penger ved å skanne noen loppemarkeder og verksted for maskinvare som passer til din smak.

Tilbehør

Dusj gardiner, håndklær og tepper går langt når du remodellerer badet ditt. Disse utvalgene i pris, så kjøp salg for å få de beste tilbudene. Mal på de neutrale tonene i badet, og ta i farger med farger med dette tilbehøret. Velg et hvitt dusjgardin, håndklær og et teppe for et rent utseende. Fyll glassglass med bomullspott, bomullsbolter, badesalter og andre presentable toalettsaker og vise på disken.

Lagring

Søk etter butikkbutikker og verksted for lagring for håndklær og vaskekluter eller omformere en gammel hylle deg allerede eier. Bruk fine kurver eller bokser for toalettpapir og håndkleoppbevaring. En gardin og spenningsstang gjør en ubehagelig nisje til et lagringsområde for stygge gjenstander.

Utstyr

Hvis du har penger, erstatter badekar, toalett og vask, det er ideelt for en ombygging, men ikke praktisk for hvert budsjett . Du kan holde armaturene som det er, leve med hvilken farge og stil de er og grundig rengjøring for å få dem til å se like godt som nytt. Noen inventar kan imidlertid ikke være brukbare som det er. For de fargeutfordrede karene, vasker og toaletter, kan du male dem med fixturmaling, følg nøye med retninger for å unngå bobler og sjetonger i maling.

Fittings

Siden bytte av armaturene kan være litt ut av Budsjettet ditt, din beste innsats for å endre utseendet ved å bytte ut armaturene. Oppgrader kraner og dusjhode, med samme metallfinish som maskinvare og lysarmaturer. Nye innredning oppdaterer stilen på badet og sparer penger ved ikke å måtte bytte ut inventarene.

Andre artikkelen

Slik installerer du keramisk flis på en tomhet
Hvordan Kutte Marble Gulvfliser
Slik Vann Seal en kjeller
Slik holder du plast til tre
Slik legger du keramiske veggfliser
Hvordan velge Grout Color
Hvordan å figurere firkantede opptak av et hus
Gulv Installasjon Tips
Lap Siding Installasjonsverktøy
Slik Tape u0026 Float
Installere sokkel med lim
Bygge hyller i min garasje
Slik installerer du Bath Tub Surrounds
Slik legger du Parkett Self-Stick Vinyl Fliser
Corner kjøkkenvask ideer
Sikkerhetsregler for sikkerhetssag
Hvordan måle ytterdører
Tradisjonell peis surrounds
Slik fjerner du flis fra et bad gulv
Slik legger du laminatgulv under dørrammer