Ulemper ved solvarme

Ulemper ved solvarme  Termisk energi fra solen er nyttig for varmtvannsberedere, matlaging, tørketrommel og mer. Det er mange fordeler med å bruke solvarme, men prosessen kommer også med noen ulemper, de fleste avhenger av bruken av et backupvarmesystem.

Dag og natt

Den åpenbare ulempen for solvarmeanlegg energi er at solen bare skinner om dagen. Bruk isolerte tanker for å overvinne mangel på sollys for vannoppvarming, men andre applikasjoner må stole på en annen varmekilde om natten. Den vanlige løsningen er å installere batterier i solsystemet ditt som kan holde en kostnad for bruk over natten eller når solen ikke skinner av andre grunner.

Skyer og regn

Mens de fleste solcellepaneler samler inn litt lys selv under overskyet perioder, er solvarme helt avhengig av sollys for å skape varme. På skyfri dager, for eksempel, vil din solvarmeren fungere dårlig. Kompliserende ting enda mer er at regn som faller på uisolerte rørledninger, vil føre til kjøling.

Sesongvariasjoner

Avhengig av hvor du befinner deg, varierer solvarmeproduksjonen kraftig gjennom året. For eksempel kan folk som bor i Alaska nyte rikelig solvarme i sommermånedene, men i løpet av de andre tre sesongene vil de få et tap av varme på grunn av jordens tilting vekk fra solen. Solvarmekraft kan brukes hele året nær ekvator, men er ikke pålitelig nok for ekstreme breddegrader.

Initial Cost

Installering av solvarmeanlegg kan koste litt mer i utgangspunktet. Enten du er varmevann, koker eller konverterer solvarme til strøm, vil søknaden kreve spesialisert utstyr. I begynnelsen kan kostnadene betraktes som en ulempe, men solvarme gir høy avkastning på investeringen over tid, og betaler vanligvis for seg selv de første 1 til 5 årene.

Andre artikkelen

Slik borer du fire hull i en benkeplate for et kjøkkenkran
Hjemmelaget tre gjerde
Stucco Color Ideas
Slik monterer du en takvifte
Hva er en enveis lagbolt?
Hvordan bygge en Custom Radius Interior Door Jamb
Typer av singelsidig sidespor
Slik kutter du en betongblokkvegg
Hvordan remodel Kjøkkenskap
Installasjonskrav for pelletskamin
Verktøy som brukes til taktekking
Slik legger du til glidende kleshengere
Kjeller Toalett Valg
Slik fjerner du skadet bakgrunn
Hvordan gjøre elektriske anslag for bygging
Hvordan måle ytterdørene
Hvordan å reparere et gulv og re-installere teppet
Caulk vs Grout
Tin Kitchen Backsplash Ideas
Slik setter du en full slab Granite Backsplash