Solenergiprogrammer i Delaware

Solenergiprogrammer i Delaware  Delaware tilbyr flere sol og grønne energiprogrammer for å fremme fornybare energikilder. Staten tilbyr tilskyndelser gjennom Delaware Energy Office, et datterselskap av Department of Natural Resources and Environmental Control. Å vite litt om hvert program vil hjelpe deg med å velge hvilke tilskudd du bør søke om.

Green Energy Program

Hvis du bor i Delaware og betaler en elektrisk regning til Delmarva Power eller Delmarva Electrical Cooperative eller til en hvilken som helst kommune bortsett fra Ny Castle, og du ønsker å installere et nytt solenergisystem, er du automatisk berettiget til et tilskudd fra Statens Green Energy Program. Hver av disse tre verktøyene har sitt eget grønne energiprogram, som forvaltes av Delaware Energy Office. Programmet aksepterer søknader for solenergisystemer som ikke koster mer enn $12 per watt. Tilskuddet dekker bygging av nye solcellepaneler, montering, ledninger, meter og omformere samt arbeidskraft og tillater kostnader. Tilskudd kan ikke overstige $22 500 for boligsystemer eller $250 000 for ikke-residential systemer.

Teknologidemonstrasjonsprogram

Teknologidemonstrasjonsprogrammet er et stipend for prosjekter som demonstrerer markedspotensialet for nye typer fornybar en rgy og bidra til å akselerere det kommersielle potensialet til disse teknologiene i Delaware. Programmet aksepterer søknader to ganger i året og summen av alle tilskuddene vil ikke overstige 25 prosent av inntektene som energiavdelingen samler inn i et år eller 200.000 dollar per prosjekt. Solar-prosjekter må demonstrere at de kan erstatte ikke-fornybare kraftkilder eller inkludere en original bruk av solenergi.

Forskning og utviklingsprogram

Forsknings- og utviklingsprogrammet er et stipend for prosjekter som forbedrer fornybar energiteknologi i Delaware gjennom engineering og utvikling. Grant søkere må bo i Delaware og prosjektet må også være lokalisert i Delaware. Programstipendier kan ikke overstige $250 000 per prosjekt, og søknader godtas hvert tredje år. Staten vil evaluere alle søknader før tildeling av bevilgningen.

Andre artikkelen

Typer av dekkgulv
Interiør maling og kanting tips
Hvordan bryte kjelleregulv for kloakk
Slik installerer du glidende dusjdører
Gulv Installasjon Tips
Slik legger du fliser til kjøkkenbord
Hvordan velge Bad Gulvfliser
Slik installerer du teppe på linoleum, fliser og hardved
Stiler av Backsplashes
Fartøyvasker vs. Felles vaskeskap
Slik bruker du Formica og Laminat
ADA Handicap Baderom Krav
Slik spottsveis med en MIG
Veibeskrivelse for legging av flis
Fordelene med trippelglass
Tips om å organisere små baderom
Hvordan bygge en Porch Foundation
Typer av Hardwood Floor Wood
Tennessee Septic System Regulations
Slik legger du store fliser