Slik installerer du dusjfliser

Slik installerer du dusjfliser 

1.

Delt dusjgulvet i fire firkanter, ved hjelp av et nivå og blyant. Legg fliser langs linjene, starter i midten, uten mørtel for å etablere oppsettet. (Merk: Legg fliser over dreneringen som om det ikke er det, slik at du kan gjøre resten av ruten konsekvent.)

2.

Hent opp alle flisene unntatt de som dekker avløp. Spred tinsettmørtel over noen få kvadratmeter av gulvet hvor du plukket opp flisene. Sett gulvfliserne tilbake på plass i mørtelet, følg linjene du har laget og plasser mellomrom mellom dem. Mørk fliser som ligger rett over dreneringen, men la dem sitte på plass for å hjelpe posisjonen til resten av flisegitteret.

3.

Spred mer mørtel og fortsett å legge fliser . Tile hele dusjgulvet, bortsett fra delen rundt dreneringen der de ufortjente fliser fortsatt sitter. Klipp flisene på kantene på gulvet for å passe med en flisesag.

4.

La flisene tørke over natten. Fjern mellomromene.

Marker på flisene som sitter løst over avløpet, tegner formen på avløpet på flisens flate og legger til ca 1/4 tommers plass rundt dreneringsomkretsen. (Du vil kunne se avløpens posisjon gjennom mellomrommene mellom flisene.)

6.

Klipp fliser langs merkene med flisesagen. Spred mortel over Ryggene på de kuttede flisene med en hakkede trowel. Ordne dem rundt dreneringen. La dem sette seg over natten.

7.

Fest gulvet og press inn fugten i linjene mellom fliser med en fugemasse. Tørk av overflødig fugemasse med en fuktig svamp. La fugemidlet kurere i to dager før du bruker dusjen.

Tips og advarsler

< li> Bruk øyevern når du kutter fliser. Installasjon av gulvfliser til dusj er mer komplisert enn noen annen form for gulvfliser på grunn av dreneringen. Du må legge ut flisen din som om dreneringen ikke er der (slik at gulvmønsteret i gulvet forblir konsistent), installer resten av gulvfliser og kutt deretter rundt dreneringen. En vanlig glatt fliseskytter vant ' Ikke jobbe for dette prosjektet, så lei en flisesag.

Andre artikkelen

Slik henter du en betongplate for en stangbørste
Hvordan lage en dørknap
Slik installerer du laminatgulv over linoleum
Den beste måten å skjule høyttalerledninger på
Fordelene ved Marmorgulv
Slik jobber du trygt med asbest
Anbefalt Trowel Størrelser for Keramisk Tile Gulv
Takalternativer for kjelleren
Billige måter å reparere et kjøkken
Closet Design Solutions
Hvordan å figurere firkantede opptak av et hus
ADA Wheelchair Ramp Regulations
Glassfiberisolasjonsfakta
Epoxy Floor Finishing
Kitchen Range Hood Ideas
Snekkerverktøy for dørreparasjoner
Hvordan Finne Birch Kjøkkenskap
Typer Paint Mixers
Slik installerer du Armstrong Linoleum
Slik blander du gamle fliser med nye trendfliser