Slik installerer du 16X16 Wall Ceramic Tile

Slik installerer du 16X16 Wall Ceramic Tile 

1.

Plasser flere av flisene på gulvet på rad, ved hjelp av flisavstandene for å lage fugemasseforbindelsene mellom dem. Bruk målebåndet til å måle avstanden mellom flere fliser, og overfør disse målingene til veggområdet hvor du skal installere flisen. Mens personlig preferanse i stor grad vil diktere utformingen av en fliserinstallasjon, er en av de enkleste måtene å skape en god visuell estetikk, å starte med fulle fliser på ytre omkrets og mot bunnen av veggen, med kutt som går inn i hjørnene og mot taket.

Bruk pennene dine, målebåndet og nivået for å tegne en horisontal linje på utsiden av installasjonen din for å bruke som referansepunkt ved smøring av tynnettet. Denne linjen kan også brukes som referansepunkt for installasjon av hvert flis. I tillegg tegner du en vertikal linje basert på hvor du vil at din første fugemasse skal være oppe fra gulvet, og bruk dette som et referansepunkt når du smører på tynnettet og for å holde flisene nede. Du kan gjenta denne linjen hver rad av fliser for å sikre nøyaktighet. (Det vil være 16 tommer pluss bredden på fugemasseforbindelsen.)

3. Bruk den 1/2-tommers hakkede trowel til å spre et jevnt lag av tinnsett innenfor grensene av dine plumb og nivå blyant linjer. Start på bunnen og arbeid deg opp, plasser hvert flis mot tynnsjiktet mens du trykker på fast trykk. Beveg stykket litt i alle retninger, og trykk det forsiktig med gummiklubben for å sikre at den har riktig bånd med tinnet. Gjenta denne prosessen for hvert enkelt flis. Bruk fliser for å skape jevnt fordelte fugemasser mellom hver flis.

4.

Vær oppmerksom på størrelsen på fugemasseforbindelsene som bestemt av flisene. I noen tilfeller kan vekten av store fliser føre til at plastflisens avstandsstykker begynner å presse under belastningen, så sjekk regelmessig (hvert par rader mens du arbeider deg oppover veggen) for å sikre at tinsettet gir tilstrekkelig støtte og arbeider sammen med flisene for å skape en riktig felles bredde. Hvis du legger merke til en sagging, må du avstå fra å stable flere rader til tinsettet har fått tilstrekkelig tid til å sette opp --- 4 til 6 timer i det minste.

5.

Bruk blyant og målebånd for å markere noen kutt mot taket eller i hjørnene, og bruk fliser skjærebrett eller våtsag for å gjøre de nødvendige kuttene. Tillat minst 24 timer før du fjerner avstandsstykkene og fuger inn installasjonen.

Tips og advarsler

 • Tileavstandsstykker kommer i forskjellige bredder. Velg flisebeleggene basert på hvorvidt du vil ha fugemasseforbindelsene.
 • Pass på at du bruker en forsterket tinnsett, da vanlig latexmodifisert tinsett ikke har nok polymerer for å holde store fliser fra sagging
 • Alt materiale og verktøy kan kjøpes eller leies fra din lokale bedriftsforbedringsbutikk.
 • Bruk alltid riktig sikkerhetsutstyr når du arbeider med en flis våt sag, for eksempel vernebriller og øreplugger.
 • Store fliser er en enkel måte for den kresne villaeieren å sette flisene sine hjemme eller på kontoret bortsett fra det store flertallet av andre flisinstallasjoner i det gjennomsnittlige hjemmet. Mens mange boliger bruker standard 4-til-4 opp til 12-til-12-tommers fliser for sine vertikale installasjoner, er enkelte områder bedre egnet til de større flisene som spenner fra 14 til 14-tommers opp til 16-ved- 16-tommers og utover. Gitt det faktum at disse fliser er større og dermed tyngre enn vanlige keramiske eller porselenfliser, er det nødvendig med ekstra trinn for å sikre stabiliteten til installasjonen.

  Andre artikkelen

  Hvordan kutte trebjelker
  Hvordan erstatte Caulk i bad
  Samlede betongfarger
  Hva er skumkjernerør?
  Instruksjoner for installasjon av tregulv
  Alternativer til kjøkken benkeplater
  Hvordan lage en keramisk dusjkabinett
  Slik installerer du en vask i en ny benkeplate
  Hvordan erstatte grout
  Slik bruker du vinylgulv
  Hvordan lage Gipsplattform
  Hvordan erstatte Cedar Siding
  Tre gulv etterbehandling materialer
  PEX Pipespesifikasjoner
  Hvordan bygge melamin hyller
  Hvordan remodel en mantel
  Veggformingstyper
  Kjøkken Remodeling sjekkliste
  Slik installerer du Spin-On-krage for HVAC-kanaler
  DIY Wainscoating