Slik Buld En Keramisk Tile Dusj

Slik Buld En Keramisk Tile Dusj 

1.

Lag en vertikal linje opp midt på den første veggen i dusjkabinettet, fra bunn til toppen, ved hjelp av målebånd og blyant.

2. < / p>

Spred flisemørtel over bunnhalvdelen av veggen, ved hjelp av en hakkelmørtel. Sett den laveste raden fliser på plass, startet på de to sidene av den vertikale linjen. Sett fliser mellom flisene og under dem for å skape et rom på gulvet.

3.

Sett resten av flisene på bunnbanen på plass, side ved side , plasserer mellomrom mellom dem alle. Klipp flisene i enden etter behov på flisesagen din.

4.

Installer neste kurs på rad over bunnbanen, igjen fra midten og arbeidet ditt ut til sidene. Gjenta og fortsett, bygg opp veggen selvfølgelig. Klipp fliser rundt dusjarmaturene etter behov. Gjør alle veggene i dusjen. Tillat mørtelen å sette seg over natten og fjern avstandsstykkene.

5. Bruk fuger med en fugemasse, spre den over overflaten fra toppen nedover, og trykk den inn i mellomrommene. Ikke grout kantene på veggene der de møter gulvet og hverandre. Tørk opp overflødig fugemasse med en fuktig svamp. La fugemasse settes i 48 timer.

6.

p> Caulk langs kantene av veggene, hvor de møter gulvet og hverandre. La caulken tørke for en dag.

Keramiske fliser er populære for dusjvegger fordi det beskytter veggkonstruksjonen mot fuktighet, samtidig som de gir en hard, lett å rengjøre overflate som er tilgjengelig i et større spekter av størrelser, stiler og farger enn noen annen flis. fliser du kjøper bør være helt forseglet, og bør være veggfliser og ikke gulvfliser, som er for tunge for veggapplikasjoner. Cementplater er det beste bakmaterialet til flisene.

Andre artikkelen

Utvendig hjemme design ideer
Hvordan anker et takvifterlys til taket
Typer av dørlås som ikke kan støtes
Hvordan planlegge en garasje størrelse
DIY glassfiber dusj
Slik monterer du veggbraketter
Hvordan oppgradere eksisterende skap med IKEA kjøkkenutstyr
Å lage Tile Corner ut av en Bullnose Tile
Hvordan lage Cement Trapper
Er tregulv et godt valg for kjøkken og bad?
Slik fjerner mørtel fra gamle fliser til gjenbruk
Hvordan finne ut kostnaden av teppe
Kitchen Island Bar Ideas
Slik bøyer du aluminium på en sidebrems
Bærbare hydrauliske verktøy
Hvordan forbedre effektiviteten av peiser
Ideer for Refinishing Tile Floors
Slik fjerner du en sirkelsagblad
Slik kjører du en flisesag
DIY Epoxy Garage