Ideer for renovering av kjeller

Ideer for renovering av kjeller  Tenk på mange faktorer før du dykker inn i en kjelleroppussing. Renovering er en investering; sørg for at du investerer pengene dine klokt. Mest sannsynlig, hvis du tenker på ombygging av kjelleren, er det å skape et drømrom, eller å legge til et element i huset ditt som ikke allerede er der. Tenk remodeling gjennom, og planlegge det på papir. Undersøk hvor mye du er villig til å investere økonomisk mot hvor mye det vil ta for å oppnå ønsket plass. Se alltid etter de beste tilbudene og se hvordan denne renoveringen påvirker ditt hjems verdi.

Personlig plass

En måte å renovere hjemmet ditt er å forvandle det til en personlig plass. Du kan opprette et område som er privat og skilt fra de vanlige områdene i hjemmet. Temaet i rommet vil avhenge av dine hobbyer eller hvilken funksjon den nye kjelleren skal tjene. Noen ideer for å forvandle kjelleren til en personlig plass inkluderer: en meditasjon yoga studio, kunststudio, musikkrom eller en 'manhule', som er et begrep som brukes til å beskrive et rom eller rom som er designet spesielt for mannen til hus. For eksempel kan en mansgrotte være utformet som en sportsbar, med biljardbord, stor TV og arbeidsbar. Bunnlinjen er å avgjøre om du vil renovere kjelleren for alle som er spesifikt i huset ditt, og la den personen få mest mulig innspill på renoveringen.

Hjemmekino

Du kan bli overrasket over hvor lett det er å renovere kjelleren din for å bli et hjemmekinoanlegg. For lydisoleringsformål samt innredning, henge store gardiner på veggene for å gi rommet bedre lydkvalitet, samt et koselig, mørkt teaterfelt. Kjøpe en komfortabel sofa eller separate komfortable sittestoler. For det faktiske teatersystemet har du to alternativer: Kjøp en stor (50 tommer eller mer, avhengig av romstørrelsen) plasma-TV, eller kjøp en hjemmekino projektor. Hvis du bestemmer deg for å gå med en hjemmeprojektor, er det viktig å velge en stor hvit vegg som skjerm, og utform resten av rommet rundt den veggen, da det er her oppmerksomheten vil fokusere. Du kan få tilgang til rommet med et surround-lydsystem, et miniatyrkjøleskap, filmplakater og kanskje til og med en teater-stil popcornmaskin.

Vinkjeller

Renovering av kjeller for å tjene som vinkjeller er definitivt en investering og vil ta arbeid og tålmodighet. Når ferdig er ferdig, er transformasjonen fantastisk for vinelskere. Hvis du er en vin avicionado, forstår du betydningen og arbeidet som foregår for å skape den perfekte temperaturen og miljøet for vinen din. Et feilinstallert vin kjølesystem vil skade veggene og vinene dine. Vurder å ansette hjelp til å designe og konstruere vinkjelleren din hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør det selv. Nøkkelelementene til en vellykket vinkjeller er et kjølesystem, kjellervegg og takbekledning, kjellergulv, kjeldør, kjellerbelysning og kjellerovervåkning / sikkerhet. En velfungerende kjeller vinkjeller tar hensyn til alle disse elementene, og når den kjøres riktig, er vinkjelleren verdt investeringen til slutt.

Andre artikkelen

Slik beregner du avkastningsrenten på solvarme
Hvordan male skap Antique White
Hvordan male Pine Paneling
DIY Bike Storage Rack
Moderne Badestil
Informasjon om gulvfliser
Cabot Wood Stain Colors
Hjemmelaget tre gjerde
Pedestal Sink Vs. forfengelighet
DIY Skap for side-by-side vaskemaskin u0026 amp; tørketrommel
Hvordan henge en pre-Hung Front Door med sidestykker
Hvordan Estimere Tile Flooring
Slik fjerner du et fastkjørt spiker fra en håndverkspiker
Byg ditt eget vinerom
Slik tegner vegger og gulv
Curb Ramp Krav
Slik festes Sheetrock til Gips
Slik kobler du en Shop Vac til en Miter Saw
Fordeler og ulemper med tennplank countertops
Hvordan lage en keramisk dusjkabinett