Hvordan tegne skap i en planløsning

Hvordan tegne skap i en planløsning 

1.

Undersøk din opprinnelige planløsning for å finne ut hvor skapet passer best. Mål skapet for dybde og lengde som passer til ledig plass. Vær oppmerksom på vinduer og dører i eksisterende planløsning som kan være i veien for å åpne en skapsdør.

2.

Bestem om skapet vil være helt lukket i den ene rom, eller hvis det er mer plass til å sette inn skapet i et rom ved siden av det. Ofte er det plass under en trapp eller ved siden av en ovn som kan brukes til et skap. Se på de omkringliggende rommene på gulvplanen.

3.

Sketch en walk in closet som det kan være et lite soverom. Skapet merket på en gulvplan er en lengde av skråstreker med en linje trukket gjennom ///////////. På en datamaskin markerer du en rekke skråstreker; høyreklikk på den og gå til 'Character'. Kontroller 'streik gjennom' for et standardtegnsymbol eller skriv 'skap' på plassen.

4. Dra et 'nå i skap' minst 2 meter dypt for å holde kleshengere. Med en blyant og linjal markerer du 2 gitterkantene vinkelrett på linjen som indikerer veggen. Dette tillater 24 tommer på gulvplanen hvis du bruker ett rutenett per fot. En garderobestang må være 65 tommer høy for å henge lange kjoler, 55 tommer for kortere kjoler og 40 tommer hvis du planlegger en dobbel stang for skjorter og bukser. Lengden på skapet bestemmes av det ledige rommet i ditt design.

5.

Spor en linje parallelt med vegglinjen lengden på ønsket skap. Mark døråpningen ved å angi en dørvei med et åpent rom eller en pause i linjen som er tegnet for veggen. Et skråmerke som går inn i skapet, merker også en dør og ikke bare en åpning. La nok plass til en standarddør eller Marker hva du vil ha for en tilpasset dør.

Lag et innfelt skap ved å tegne en rett linje 2 meter eller mer unna veggen, inn i det tilstøtende rommet. Ikke bry deg parallelllinjen for en åpning døråpning mens du trekker på baksiden av skapet. Marker døråpningen for skapet på romets vegg. Mål plassen til døren og plasser døren i midten av det angitte rommet. Angi veggene som omgir døren, og med en solid linje penciled mørkere enn den originale vegglinjen.

Tips og advarsler

 • Les omliggende planløsning for å se hva skapet kan støte på før du faktisk tegner.
 • Alltid Planlegg med blyant.
 • Vær forberedt på å omskrive planen.
 • Mål alt to ganger.
 • Skap er en detalj lagt til en grunnplanløsning. Ved hjelp av vanlig grafpapir, er hver graffirkant vanligvis en fot. Et planlagt, 'penciled in' skap, sikrer at målingene vil passe inn i rommet. Skap er bygget inn i rommet og tar opp målt gulvplass eller innfelt i veggen og tar opp et annet rom gulvplass. Tegn skapet på gulvplanen, og det blir ingen ubehagelige overraskelser når du faktisk bygger.

  Andre artikkelen

  Treverkende håndverktøy
  Tile Saw Tools
  Hvordan bygge konkrete fottøy
  Hvordan lage en effektiv solar luftvarmer
  Billige gulvverktøy
  Dørknottdeler
  Verktøy for å legge laminatgulv
  Slik bruker du Dremel Vedlegg
  Slik bruker du en søyleboring trygt
  Definisjon av Light Ballast
  Fjerning av tredekk
  Hvordan lage 90-graders kutt med innvendig trimstøping
  Hvordan å farge og farge Cedar sidespor
  Tregulv vs. Pergo
  Hvordan å klare tørrvegg med metall hjørner
  Slik forsegler kalksteinfliser
  Slik installerer du Rough Cut Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
  Gjør det selv kjelleregulv
  Hvordan bygge et moderne hus
  Hvordan tegne en garasje