Hvordan remodel en kjeller tak

Hvordan remodel en kjeller tak 

1.

Mål og merk ditt takloftgrense. Mål ned 6 tommer fra din laveste stråle med målebåndet ditt. Legg et blyantmerke på veggen på dette punktet. Hold den ene enden av den nederste kanten av ditt nivå mot blyantmerket, juster nivået slik at boblen hviler i midten av merkene på nivået og tegne en linje fra ditt opprinnelige punkt langs lengden på den nedre kanten av nivået . Flytt stigen din, strek nivået ditt opp med ditt merke og fortsett linjen rundt hele kjelleren.

2.

Monter rammen på takloftgrensen. Bor et hull gjennom baksiden av dine 'L' rammer hver 4 fot med din 1/4 tommers bi-metallbit. Hold den første rammen mot veggen med den øvre kanten på baksiden av 'L' som renner på blyantlinjen. Lag et merke på veggen gjennom hvert hull i rammen med blyanten din. Sett 'L' -rammen på gulvet og bor i merkene med din 3/8 tommers murstein. Pek et plastanker inn i hullene i veggen. Legg 'L' -rammen på plass på veggen og fest den ved å montere festeskruene i ankrene med skrutrekker. Overlappe neste del av 'L' -rammen over den første med 2 tommer, og fortsett å henge grenserammen til kjelleren er helt omkranset.

3.

Fest rammen. Merk den nederste 'L' -rammen på hvert hjørne med en 45 graders vinkel ved hjelp av blyant og fartfelt. Klipp av den lille triangelen av metall med tinnene dine for å gi rammen et mer profesjonelt utseende. Bare kutt hjørnet av bunnen av metall i øyeblikket slik at kuttet ser ut til å komme ut av hjørnet og inn i taket. Finn de overlappede punktene langs veggen. Ta tak i begge deler av rammen i tide med tangen. Legg en klut rundt tennene dine for å unngå skade på rammen. Bor gjennom metallet med din 1/4 tommers bi-metallbit. Monter en nagle gjennom hvert hull for å styrke rammen.

4.

Plasser de lange støtterammer. Lag merkene langs veggen hver 4 fot over rammen din. Legg en lang 'T' støttebit på hvert av disse merkene ved å bruke fartsfeltet for å sikre en 90 graders vinkel fra veggen. Klipp enden av 'T' på veggen i 45 grader vinkel for å la sluttstykket bli installert. Heng 'T' fra sperrene ved å kjøre takspiker inn i sperrene over 'T' og heng rammen fra neglene med slipsen. Hold nivået på bunnen av rammen, juster 'T' til den er jevn og slett av ledningen på det tidspunktet. Fest endene på de lange 'T' rammene sammen i henhold til produsentens instruksjoner og fortsett å henge de lange rammene til hovedbjelkene er på plass og nivå. Ta deg tid til å henge disse bjelkene, da deres plassering vil påvirke utseendet til hele tak.

5. Fullfør ditt takloft. Mål langs den langsomme veggen av grensen din og legg et merke hver 2 meter over rammen. Ta hurtig på de korte 'T' rammene Sett inn i hullene i de lange T-rammene ved disse merkene. Ta av det øverste hjørnet av enden av hver liten 'T' der den møter vegggrensen for å tillate installasjon. Skyv flisene på plass i de 2 til 4 hullene i rutenettet. Mål og skjær eventuelle fliser hvor åpningene i rutenettet er mindre enn 2 fot ved 4 fot ved hjelp av barberkniven. Klipp alltid skumplastene på siden som kan ses underfra for å sikre en ren og tett passform i rutenettet.

Tips og advarsler

 • Installere lys i takloftet ditt er like enkelt som å måle plasseringen , markerer åpningen på ansiktet av skumflisen for å matche lysarmaturet og kutte hullet med en gipshull med nøkkelhull. Fest lysboksen på takstativet over taket og sett det inn i eksisterende elektriske ledninger allerede på plass. Koble alltid strømmen før du installerer lysene dine. Hvis du ikke er kjent med elektrisk installasjon, vennligst ring en elektriker for denne delen av prosjektet.
 • Takmontering installerer krever bruk av lærhansker og vernebriller for å holde seg trygge under ditt remodelingprosjekt.
 • Ikke la noen som ikke er en del av remodelingprosessen være tilstede når du jobber. Forståere forårsaker en forstyrrelse som kan skade dem og folket arbeider.
 • Selv sammenbrudd av en liten trinnladder kan forårsake skade eller død. Sørg alltid for å sette opp stigen på en jevn overflate med sideskinnen låst fast på plass.
 • Å ha en hjelpepåvirkning gjør at et gjenoppbyggingsprosjekt går raskere og sikrere.
 • Et uferdiget, åpent takstøttertak gjør det mulig for en romslig følelse, samtidig som du opprettholder en klar og enkel rute for å reparere vann og elektriske linjer som løper gjennom takstene. Remodeling for å gjøre kjelleren din mer som resten av ditt hjem betyr ikke nødvendigvis å miste den enkle tilgangen. Et skumpanelfall kan enkelt dekke de utsatte verktøyene og takene. Dekktak er enklere å installere enn gips, og tilgang til en verktøylinje er like enkelt som å hoppe ut noen fliser og erstatte dem når reparasjonene dine er ferdige.

  Andre artikkelen

  Bruker til en dørkvern
  Slik installerer du kjøkkenteller
  Slik installerer du glassfiberstøping
  Hvordan velge åpen eller lukket Cell Spray Skum Isolasjon
  The History of Cavity Wall Insulation
  ADA Krav til skilting
  Betong Gulv Finishing Alternativer
  Slik forsegler du en polert porselensteinflate
  Slik installerer du en granittplattform
  Slik forbedrer du skorsteinsutkast
  Slik bytter du en enkelt flush toalett
  Instruksjoner for å legge laminatgulv
  Hvor lenge har en kompositt singel tak sist?
  Slik installerer du solenergi i et hus
  Harde tregulvtyper
  Slik installerer du nye trapper
  Bifold døralternativer
  SpectraSet Tile Laying Instruksjoner
  Home Design Alternativer for en garasje
  Slik legger du Stamped Concrete