Hvordan lage skjemaer for betongtrapper

Hvordan lage skjemaer for betongtrapper 

1.

Bygg skjemaene dine fra melaminbelagt tømmer. Dette forhindrer betongen i å holde seg fast i treet når det kurerer.

2.

Klipp de to sidestykkene av trappen ved hjelp av en bordsag. Lag disse identiske, faste trappetrinnene. Klipp så mange trappetrinn inn i sidestykkene som antall trinn som du har tenkt å ha i trappen din.

3.

Klipp rettbrett som er lange nok til å ligge jevnt og horisontalt over hver av de koordinerende trappene på sidestykkene.

4.

Skyv sidestykkene av skjemaet opp ved å skape 2 til 4 bolster. Bruk 2-til-4s som er lange nok til å lene seg mot bakken og fortsatt holde opp sidestykkene i skjemaet uten å vippe. Skru dem til baksiden av hvert sidestykke, ved hjelp av gipsskruer og en borer med en skruebit, avstand dem jevnt.

5.

Fest hver av kryssbrettstykkene til form med skruer. Legg dem riktig på plass, en om gangen. Bruk trykkklemmer om nødvendig for å holde dem på plass når du borer skruene inn.

6. Fjern alt fra området der du vil helle trappene. Grav noen planter eller busker med en spade. Bruk et verktøy kniv til å kutte store stykker av sod for å fjerne noe gress i veien. Sørg for at bare bare jord er igjen.

7.

Grav ned noen tommer i det forberedte området med en spade. Hold bakken jevn og nivå. Utvid området omtrent 6 tommer på hver størrelse av basen til trappen og gjør disse områdene like dype.

8.

Sett skjemaet på plass. Under kryssbrettet for topptrinnet, bor tre tre jevnt fordelte hull, 3 til 4 tommer dypt, inn i den vertikale overflaten bak skjemaet. Plasser en 12-tommers standardforsterkningsstang i hvert hull.

9.

Fyll ut det tomme rommet i skjemaet med solid mursteinrester som klumper av betong eller steiner. Hold ruskene 4 tommer fra alle sidekanter på rammen og 4 tommer fra toppen av hvert tverrbrett.

10.

Forbered og hell betongen.

Hvis du ønsker å installere nye eller erstatte betongtrapper utenfor ditt hjem eller en annen struktur, kan du kjøpe ferdige former som kalles stringers. Imidlertid er disse skjemaene ofte bare tilgjengelige i begrensede størrelser og med bare et visst antall trinnhellområder. For å bygge et helt tilpasset sett av betongtrapper, bygg dine egne helleformer. Dette er ikke vanskelig og verdt innsatsen.

Andre artikkelen

PEX Pipespesifikasjoner
Hvordan legge til dekorativ støping til døren din
Slik bytter du en lysboks i et gipsloft
Slik remodellerer du et bad
Slik grout Tile på en kjøkkenbordet
Slik installerer du plastfliser
Hvordan bygge små grønne hjem
Hjemmelaget tre gjerde
Slik installerer du en loftet nedtrekksstige
Kjøkkenskap Hengende Instruksjoner
Hvordan henge en ny innendørs pre-hengt dør
Hvordan velge et kjøkkenfliser Backsplash
Hvilke verktøy er nødvendig for å installere en konstruert tregulv?
Slik installerer du V-Cap Tile
Stoff mykner i bakgrunnsbilde fjerning
Slik Vann Seal en kjeller
Hvordan tegne en Mosaic Backsplash
Hvordan å tette hull
Hvordan bruke betong negler
Italienske granittfarger