Baderom Tile Concepts

Baderom Tile Concepts 

Typer av fliser

Boligeiere kan velge mellom et bredt utvalg av fliser til bruk på badet. Granitt og marmorfliser er de dyreste, men ofte de mest imponerende, så lenge de er ordentlig forseglet for å unngå vannskader. Keramisk fliser er billigere, men svært slitesterk og fleksibel når det gjelder farge og størrelse. Syntetiske steinalternativer er også tilgjengelige. Vinyl- og linoleumfliser er de minst kostbare alternativene.

Polert flisoverflater

Fliser trenger ikke å bli segmentert i forskjellige firkanter gjennom hele badet. Boligeiere kan velge fliser som er identiske i farge og plassere dem tett sammen med svært små fugemasser for å gi ideen om en kontinuerlig overflate. Flisene skal da poleres for å bygge en glans som legger til effekten. Steinfliser er spesielt nyttige for dette formålet.

Forskjellige fliser Størrelser

Fliser kommer i mange former og størrelser, og badene trenger ikke å være konstruert med bare en type fliser, noe som kan være irriterende hvis de brukes på gulv, vegger og tellere. Hvis det er flere fliser, kan forskjellige størrelser og former av fliser brukes til å markere forskjellen. Veggene kan flises med rektangulære stykker, for eksempel gulv kan installeres med store firkantede fliser.

Mosaikk

Hvis badet har ekstra plass eller en vegg som trenger en dekorasjon, er det mosaikk og veggmalerier som er enkle måte å innlemme et fliser basert kunstverk på. Keramiske fliser brukes vanligvis til disse mosaikkene, som er planlagt ut med en rekke forskjellige fargede fliser og deretter installert i riktig mønster. Noen mosaikkfliser er til og med håndmalte. Speilfliser eller fliser av litt forskjellige stoffer kan også brukes i mosaikk.

Dekorativ kantring

Dekorativ kanting med mer forseggjort fliser er en metode som ofte brukes til å markere kanten av badekar eller kant på ryggen rundt vasken. Dette er spesielt nyttig hvis flisen slutter på gips eller gips og trenger en grense for å gjøre overgangen. Noen ganger kan steinfliser brukes som grense, mens billigere keramiske fliser kan brukes i midten av badet for å spare penger. Baderomsfliser er et av de viktigste materialene som brukes i badbygg og remodeling. Ikke bare er det viktig for vanntetting, men det dekker også viktige områder på badet, inkludert tellere, dusjer og noen ganger til og med vegger. Hva flisene er laget av og hvordan det ser ut er avgjørelser som vil påvirke utseendet til hele badet. Flere forskjellige designkonsepter kan brukes til å gi badene en unik flisdesign.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en flat takhytte
Mortar Mixer Hjelp
DIY Bike Storage Rack
Enkle måter å øke verdien av ditt hjem
Hvordan bygge et Pantry Closet
Hvordan kutte Keramisk Tile med en Glass Cutter
Kjellerbelysning Tips
Slik installerer du Stairs Nose Molding
Slik installerer du en Mueller Rollup Door
Hva er forseglet keramisk flis?
Hvordan å ødelegge glassfiber
Hva slags ting trengs for å bygge en dekk?
Ulemper ved solvarme
Gazebo Gulv Ideer
Hvordan holder en Iglo deg varm?
Hvordan reparere gips etter fjerning av tapet
Hvordan sette Crown Molding på skap
Innramming av en fliseredusj
Hvordan Mud u0026 Tape Gipsvegg hjørner
Slik installerer du Prefab Hardwood Flooring