Ulike typer takmateriale

Ulike typer takmateriale  Mange villaeiere vil ikke bare ha taket på huset sitt for å passe innenfor budsjetter, men også å være holdbare. En rekke materialer er tilgjengelige for deg å bruke til huset ditt, alt fra betong til stål. Hver type takmateriale er unik på sin egen måte, og har sine egne fordeler og ulemper. Uansett om du er ute etter et takvalg som gir miljømessige fordeler eller er kostnadseffektivt, er det et materiale som er ideelt for ditt hjem.

Sammensatt helvedesild

Sammensatt helvetesild er et av de mest populære valgene for tak. Det er rimelig, høy kvalitet og holdbar. For de som er miljøbevisste, er sammensetning helvetesild laget av resirkulert materiale tilgjengelig. En av nedgangene til disse helvetesildene er deres tendens til å blåse av i store vind.

Treverk

Treverk er et flott valg for huseiere som ønsker et naturlig utseende til hjemmet. Den kommer i mange forskjellige kutt og farger, så huset ditt er sikkert unikt når du bruker dem. Bruken av tre shakes kan også hjelpe med isolasjon siden treet gjør at hjemmet kan 'puste' fordi luft sirkulerer mellom åpningene av rader der tre helvetesild legges. Installasjon av tre shakes er ganske komplisert.

Clay Roof Tile

Clay takfliser er veldig populært for villaeiere som har en sørvestlig, italiensk eller spansk stil hjemme. De varer veldig lenge, og du trenger ikke å bekymre deg for rotting, brenning eller høy vedlikehold. Leire takstein er imidlertid svært tung og skjør. Den første installasjonen er også svært komplisert, og leire takfliser koster generelt mer enn annet takmateriale.

Skifer

Skifer er et populært valg på eksklusive hjem og har en tendens til å være veldig dyrt. Utsikten er imidlertid vakker og veldig naturlig. Fordelene inkluderer lang levetid, minimalt vedlikehold, motstand mot rotting og insekter, i tillegg til brannbeskyttelsesegenskaper av høy kvalitet. Skifer kan være svært tungt og utføre oppgaver som vedlikehold på taket, maling eller rengjøring vil sannsynligvis kreve en profesjonell.

Metall

Svært vanlig i slutten 1700-tallet ble metalltak brukt til historiske bygninger som Washington Monument og Thomas Jefferson s Monticello. De har en tendens til å være svært slitesterk, god til brannvern og krever null vedlikehold. Ulempen er at installasjonsprosessen kan være ganske komplisert og vil mest sannsynlig kreve en profesjonell.

Hot Mop

Et varmt moptak er et flatt, tynt tak som er dekket med asfalt. Vanligvis brukes varmt mop tak til flat eller semi-flat boliger. Det har en tendens til å være den billigste taktekkingstypen som er tilgjengelig. Estetikken er ikke veldig fristende for øynene, og mange huseiere velger å dekke toppen med steiner for å forbedre utseendet. I enkelte byområder er det imidlertid ikke tillatt å få varme moptak på grunn av at støvene under installasjonen spiller en rolle i smogopprettelsen.

Betong

Betongfliser er en ny type takmateriale og er svært slitesterk . Disse fliser har en lang levetid, brannbeskyttelsesegenskaper av høy kvalitet, motstand mot rotting og insekter og krever lite vedlikehold. Men betong taktekking kan være dyrt og farger kan være begrenset.

Andre artikkelen

Slik installerer jeg IKO taktekking
Den billigste måten å bygge din egen hjemme ramme
Slik installerer du Engineered Floating Hardwood Floors
Slik planlegger du innfelt lys for et kjøkken
Slik viser du kvadratmeteropptakene til en husvogn
Hvordan Finne Omaha tregulv
Hvordan dekke innvendig paneling
Vanlige problemer med pilotløse ovner
Hvordan måle og kutte støping
Hvordan male over gamle paneler
Hvordan bygge en soffit
Slik festes Wood Trim
Hvordan kan jeg gjenvinne gammelt Vinyl Siding?
Metalkanting for benkeplater
Hvordan å farge interiør sement etasjer
Komponenter av solvarmer
Slik installerer du Adhesive Tiles
Slik fjerner og erstatter en keramisk flisegulv
Kull Vs. Trevarme
Hvordan hente polert betong