Slik installerer du en vask i en ny benkeplate

Slik installerer du en vask i en ny benkeplate 

1.

Pakker ut den nye vasken og kjenner deg til delene og installasjonsinstruksjonene som fulgte med den. Finn papirmalen som beskriver størrelsen på vasken. Klipp den ut med et saks og legg det på benken. Bruk et målebånd for å sørge for at det er sentrert over vasken dørene og jevnt fordelt fra kanten av skapet. Tape det ned med maskebåndet. Marker rundt malingen med en permanent markør for å gi en klar skjæringslinje. Ikke bekymre deg, trimringen kommer til å dekke opp til 2 inches rundt omrisset.

2.

Bor et hull gjennom benken inne i konturen og nær en kanten. Bruk en 1-tommers spadebit. Klipp ut omrisset med et stikksag og et fintannet stikksagblad for å gi en fin, ren kutt. Slipp sagen inne i hullet du boret. Hold bladet i full fart for å få best mulig resultat. Fjern kuttstykket ved å slå det gjennom toppen med en hammer og kast bort den.

3.

Kjør en perle med 100 prosent silikon caulk rundt bunnen av kanten av vasken for å lage en tetning og sette vasken sentrert i hullet. Fest vaskeklipsene fra under benkeplaten og skyv dem inn i sporet i vaskenbunnen. Følg installasjonsinstruksjonene for bestemt plassering. Vanligvis bør de være fordelt jevnt, med minst to på hver side av vasken.

4.

Vri klemmene på boltene slik at metallklemmen er under kanten av benken og stramme Klemmene med en skrutrekker suger vasken ned til benken.

5.

Sett på igjen rørene med rørleggerens tanger, makinm \ g så varmt går til venstre side og kulde til høyre. Stram dem tett for å hindre lekkasjer, men ikke overtreng, noe som kan strikke festet. Sett på plass dreneringsrørene og stram alle beslag.

6.

Åpne avstengningsventilen sakte og se etter lekkasjer i trykkledningskoblingene. Hvis det oppstår lekkasjer, slår du av vannet og fester armaturene på en mer sikker måte. Test begge sider av kranen for riktig drift. Plugg vasken og la den fylle halvveis. Ta ut støpselet og se på undersiden for å sikre at dreneringen ikke lekker. Hvis det gjør det, må du sette på plass sikkerheten og prøve igjen.

Installere en ny vask er omtrent like avansert som de fleste gjør-det-selv-oppgavene får, og for mange er det for skremmende å selv vurdere. Hvis du erstatter en eksisterende vask med en lignende modell i en ny benkeplate, er det meste av det harde arbeidet allerede gjort. VVS-systemet bør allerede legges og venter. Selvfølgelig er det fortsatt det øyeblikket av ren terror når du sverger sagbladet gjennom en helt ny og svært kostbar benkeplate, men ikke å bekymre deg. Når du kjenner trikset, er det ikke noe å være redd for.

Andre artikkelen

Slik installerer du en dør i en eksisterende Metal Stud-innrammet vegg
Hvordan installerer jeg molding fastgørere?
Deler av en trappelegging
Hvor høy skal groutlinjen være på gulvflis?
Slik installerer du en skrue på en tubutløp
ADA Håndtakskrav
Slik måler du en flisebelegg
DIY Tile Bath
Hvordan kutte små fliser
Kjøkkendesignregler
Slik bruker du sirkeltang
Hva er fordelene med Low E Glass on Storm Windows?
Slik fjerner VCT fra keramisk flis
False Ceiling Options
Sikkerheten til en pneumatisk nagler
Peis Hearth Stone Ideas
Slik fjerner du keramisk flislegging fra et sementgulv
Slik installerer du en kryssfiner tak
Hvordan bygge innvendig veggramme
Baderomsventilasjon