Slik installerer du dørmontering

Slik installerer du dørmontering 

1.

Bruk et målebånd og blyant for å markere kanten på dørjambben, u0026 # xBC; tommer fra døråpningen. Gjør det første merket på bunnen av jambet på streiksiden, motsatt hengselsiden, og gjenta med ca. 12-tommers trinn rundt jambens omkrets. Disse merkene vil definere foringsrøret, kalt avsløret, og veilede vedlegget til hvert foringsstykke.

2.

Mål avstanden fra bunnen av jamb på streiksiden til bunnen av det horisontale hoveden på toppen av hylsen. Merk denne måling pluss u0026 # xBC; tommer på en lengde på dørhuset, slik at den ende du måler er kuttet, og du merker hva som vil være innsiden av foringsrøret.

3.

Angi din miter så i en 45 graders vinkel og kutt foringsrørstykket merket i trinn 2, slik at det målte merket er det korte punktet av miter kuttet.

4.

Plasser stykke foringsrør kuttet i trinn 3 mot kanten av dørjamben og juster den med u0026 # xBC; -inch avslør merket i trinn 1. Pass på at det korte punktet på miter kuttet øverst strekker seg til u0026 # xBC; tommer utover den nederste kanten av toppjamben. Fest kappen på hvert merke med en 6 d ferdig spiker.

5.

Åpne døren og måle den horisontale dimensjonen mellom de innvendige ansiktene til dørjammen øverst.

6.

Merk et stykke foringsrør med målingen bestemt i trinn 5 pluss u0026 # xBD; tomme. Plasser merkene på foringsstykket slik at de kan være de korte punktene i motsatte 45-graders vinkler i hver ende av stykket. Klipp begge vinkler med gipssålen.

7.

Plasser kappestykket kuttet i trinn 6 ved kanten av hodepinnen og juster den med '# #' avslør merket i trinn 1. Bruk tre lim for å feste skjøten mellom hodeskjøtestykket og sidekappen som er installert i trinn 4. Fest hodestykket ved hvert avslørt merke med en 6d ferdigspiker.

8

Gjenta trinn 2, 3 og 4 for det gjenværende jamb-stykket på hengselsiden av dørjambben.

9.

Spik ytterkanten på foringsrørstykker i den tilstøtende veggen med 8 d-ferdigspiker som er 12 til 16 tommer fra hverandre rundt omkretsen for å holde foringsrørets kant tett mot veggoverflaten.

Gjenta trinn 1 til og med 9 for foringsrørstøping på motsatt side av dørjammen. Bruk et spiker sett til å sette alle spikerhodene ... tommer under foringsoverflaten.

Dørkasseforming, som vanligvis refereres til som en foringsrør, er trebekledning påført på en dørjamb. Den skaper en ferdig ramme for dørjammen og skjuler perimeter shim-plassen som brukes til å sikre dørjammen til den tilstøtende veggrammen. Dørhus er tilgjengelig i en rekke bredder og konturer for å utfylle alle hjemmedesigner. Metoden for installasjon er den samme, uansett stilen til huset.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en Betong Paver Oppkjørselen
Slik bruker du vinylgulv
Elektrisk Snekkerverktøy
Slik installerer du Roll Roofing på en sidevegg
Residential Siding Tips
Tile Ideer For En Foss Canopy Effekt I Dusjen
DIY Betongreparasjoner
Countertop u0026 Backsplash Designs
Hvordan bygge en elektrisk peis mantel
Effektiv peis og gass elektrisk pellet informasjon
Hva er OSB Wood?
Halv baderomsdesign ideer
DIY Tile Mosaic
Hvordan grout bad vegger
Garasjeportisoleringstyper
Slik installerer du marmor benkeplater
Slik fjerner du vinylfliser fra tregulv
Enkle måter å øke verdien av ditt hjem
Instruksjoner for betjening av gaffeltruck
Hvordan lage en svalehale felles