Slik dekker Vinyl Tile

Slik dekker Vinyl Tile 

1.

Rengjør den gamle vinylbrønnen. Fjern fett, støv, rusk eller voks som kan forstyrre bindingen til den nye flisen til den gamle. La vinylplaten tørke helt før begynnelsen.

2. Legg ut de nye flisene direkte på toppen av den gamle vinylen. Legg den første flisen i midten av veggen lengst fra døren og de neste fliser jevnt til hver side. Kontroller at du får fullstendig dekning av vinylen med de nye fliser.

3.

Klipp flisene slik at de passer til kantene på installasjonen på en flisesag. Returner dem til tørroppsettet for å dobbeltsjekke plasseringen og for å sikre fullstendig dekning av vinyl.

4.

Fjern flisene fra gulvet i den rekkefølgen de gikk ned i . Dette vil bidra til at du installerer dem i det mønsteret du allerede har bestemt.

5.

Spred et tynt lag av Portland sement over vinylen. Bruk trowel til å lage spor i sementet som er jevnt i størrelse. Sett hver flis i sementet i det forhåndsbestemte mønsteret du hadde lagt ut og vri dem litt på plass.

La sementet tørke over natten og grout deretter fliser. Pak leddene ved å bruke flaten i en fugemasse for å skyve fugemassen på plass. Tørk fliserne med en fugemuskel hvert par minutter, og la fugemassen tørke over natten.

Tips og advarsler

 • Kontroller at nytt gulv vil ikke være for tykt før du legger flisene. Legg ut noen fliser på terskler og døråpninger for å sikre at det fortsatt er klaring og at dørene kan lukke over tykkere gulvet før du begynner.
 • Hvis vinylfliser er 9 tommer eller 13 tommer størrelse og ble installert før 1970-tallet, kan de inneholde asbest i limet. Du kan trygt legge fliser direkte på toppen av den gamle vinylen, men forsøk ikke å spyle opp eller forstyrre vinylflisene på noen måte; Dette kan frigjøre asbeststøv i luften.
 • En gammel vinylfliser gulv kan holdes fast til underlaget med lim. Som vinylfliser limer, blir det vanskeligere å gjøre vinylen enda vanskeligere å fjerne. Av denne grunn er det ofte lettere å installere et nytt fliseregulv over vinyl for å dekke det opp, i stedet for å fjerne det. Enhver type fliser kan installeres over vinyl for å dekke den, forutsatt at riktig innstillingsmateriale brukes.

  Andre artikkelen

  Hvordan å endre et moderne hus utvendig til en hytte stil
  Hvordan gå grønn i vanskelige tider
  Små bad Remodeling ideer
  Slik monterer du veggbraketter
  Design av trebjelker
  Billigste måten å bygge et hus på
  Typer av teppebakgrunn
  Hvordan å refinfinere en betong veranda
  Slik beregner du størrelsen på en stråle
  DIY: Open-Lattice Patio Cover
  Hvordan lage din egen mat-oppbevaring hyller
  Verktøy som trengs for gips
  Hva er hylle og støping?
  Slik installerer du Crown Molding ved hjelp av en Coping Saw
  Typer av benkeplater
  Granitt Countertop Underlayment Installasjonstips
  Slik installerer du en tørketrommelventil
  ADA Wheelchair Ramp Regulations
  Hvordan designe franske dører
  Hvordan tegne et nytt bad