Slik bytter du paneler med Sheetrock og kostnaden for erstatning

Slik bytter du paneler med Sheetrock og kostnaden for erstatning 

Forberedelse

1.

Mål veggområdet for å bestemme antall arkplatebrett, skuffer av fellesforbindelse, bokser med hjørneperler og bokser med skruer som trengs. Bestillingsplanker så nær takhøyde som mulig. Prisen på sheetrock, skruer og skjøtblanding varierer med plassering og markedsforhold. En stor hjemmeforbedringshandler for tiden (2010) selger sheetrock for $7 til $8 per ark, avhengig av lengde og tykkelse. sheetrock tape om $9 a roll; felles sammensatt ca $12 en bøtte; hjørne perle ca $50 en boks og skruer for rundt $20 en bøtte. Store hjem forbedring forhandlere tilbyr de rimeligste prisene for enkeltpersoner.

2.

Fjern alle sconces, røykdetektorer, dekorative gjenstander, utløpsdeksler og bytte plater fra vegger.

3.

Finn en søm og krysse det første panelet fra pinnene. Fortsett rundt i rommet og fornye og fjerne paneler. Prøv å fjerne paneler og negler sammen, da dette vil spare deg for å jobbe senere.

4.

Trekk eller hamre i eventuelle gjenværende negler.

5. < / p>

Plassering av plater på platen, så tilstøtende plater ikke møtes ved dør- eller vindushjørner, dvs. kutt hver dør og vindusåpning fra et enkelt ark. Unngå vertikale ledd over dører og vinduer. Fest beskyttelsesplater hvor ledninger eller rør passerer gjennom tapp for å forhindre punktering fra veggplater.

Hengende

1.

Stå det første arket mot tappene sikker på at den ender i midten av en stud. Løft panelet tett mot taket med en klateløfter og skru på plass, avstand en skrue hver 10 tommer. Vask skruehodene litt under overflaten, men ikke rive papiret.

2.

Fortsett å henge rundt i rommet, og sørg for utsalgssteder, brytere, sconces og røykdetektorer der det er nødvendig . For å gjøre kutt for veggfunksjoner måler du fra gulvet, minus den lille plassen mellom gulv og arkrockbunn, til bunnen av en funksjon og merk avstanden på arkrocken. Mål deretter fra kanten av nærmeste nærliggende brett til funksjonens kant nærmest den og merk av avstanden. Mål nå dimensjonene til funksjonen og skisser den ved hjelp av vertikale og horisontale markeringer. Klipp langs omrisset med jigsagen. Lukk er godt nok, siden små hull kan fylles med felles sammensetning.

3. Trykk en foldet stripe av arkrockbånd i forbindelsen i hvert innvendig hjørne og glatt med en arkrockkniv Hjørneperler er tynne, L-formede metallstykker eller vinyl som dekker og beskytter utvendige hjørner. Metallkroner er eldre og mer vanlige, men vinyl er mer fleksibel og billigere. med lakkskruer, vinyl med leddforbindelse.

Etterbehandling

1. Bruk et tynt lag av leddforbindelse til hver ledd ved hjelp av en knivkniv. felles og press det fast i forbindelsen med kniven. Tøm overflødig sammensetning og glatt med en kniv.

2.

Påfør en tynn overflatebelegg med en 10-tommers platerockkniv. La overflaten bli tørr over natten. Påfør et sluttlag og la det herdes.

3.

Sand, prime og maling.

Tips og advarsler

 • Få en hjelper å rengjøre mens du arbeider for å hindre et stort rot.
 • Ikke la stoffet stå åpent over natten; det vil tørke ut.
 • Bytte av paneler med sheetrock (også kalt wallboard eller gipsplater) er en effektiv, rimelig måte å endre utseendet til et rom. Sheetrock gir en slank, polert overflate, i motsetning til panelets robuste, rustikke utseende. Fjerning av paneler er relativt enkelt, krever ingen spesielle ferdigheter og kan oppnås raskt. Hengende og ferdigstøtende klatrering krever derimot oppmerksomhet på detaljer og moderat snekker ferdighet. Og det er rotete: kutting, hengende og sliping sheetrock skaper clouds av kalkholdig støv, mens du bruker felles sammensatt som å gjøre voksen mudder paier. Fortsatt, hvis du har tålmodighet og lyst, kan du produsere en nær profesjonell -kvalitet resulterer til en brøkdel av kostnaden.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du et fastkjørt spiker fra en håndverkspiker
  Hvordan å refinde tre interiør dører
  Slik installerer du en plast lat Susan i kjøkkenskap
  Hvordan bruke en Stanley Knife
  Hvordan håndtere Trim med en Coping Saw
  Trex fordeler og ulemper
  Bulldog Front End Loader Information
  Hvordan erstatte ansiktet av et bad forfengelighet
  Hvordan bygge et moderne hus
  Hvordan å smake meksikanske fliser
  Slik installerer du en granittplattform
  Komponenter av vannvarmesystem
  Hvordan kan jeg designe et lite soverom plass?
  Verktøy for å legge laminatgulv
  Hvordan legge dusj gulvfliser
  Dusj design alternativer
  Slik bruker du en Ridgid Tile Saw
  Hvordan kutte Baseboards With A Coping Saw
  Hvordan lage en svalehale felles
  Slik fjerner du en sirkelsagblad