Riktig måte å installere tregulv på

Riktig måte å installere tregulv på 

1.

Legg et lag asfaltfilt over undergulvet; overlappe arkene med 3 tommer. Stift filten til undergulvet med stiftpistolen.

2.

Finn og merk bjelkene under gulvet ved å tappe gulvet med en hammer. Når du treffer en solid lyd, har du funnet en bjelke. Tegn en kalklinje for å betegne alle bjelkene. Du vil legge på tregulvene vinkelrett på bjelkene.

3.

Bruk målebåndet til å måle bredden på rommet. Mål det fra noen få punkter, slik at du kan markere midtlinjen på rommet. Tegn en kalklinje for å angi midtlinjen som er parallell med veggen du skal begynne fra.

4.

Tegn en annen krittlinje 1/2 tomme fra veggen du ' Jeg starter fra så det er parallelt med midtlinjen. Denne plassen vil tillate utvidelse i skogen og vil bli dekket av støping. Plasser den første plankanten på denne linjen.

Bor borrørhullene til etterbehandling av neglene gjennom undergulvet med strømboringen nær veggen der støpingen dekker den senere. Hammer det første settet med etterbehandling av negler gjennom den første planken i undergulvet og gjennom pilothullene slik at de går inn i gulvet under bunnen. Neglene skal være plassert i hver ende og deretter på hver 10 tommer. Sink nagelhodene ved å sette neglens sett på neglhodet og tappe toppen av neglens sett med hammeren.

Plasser neste plank slik at slutten av brettet er 6 tommer eller mer fra slutten av den første. På denne måten vil platene du legger være i et vekslende mønster, som er mye sterkere.

7.

Bor pilothull i tungen på neste plank i en 45 graders vinkel. Hammer negler inn i pilothullene akkurat som du gjorde med den første planken. Fortsett hver rad på denne måten.

Plasser et kort stykke gulv mot kanten av hver plank etter at den har blitt spikret og bruk et hengslet for å trykke på kanten slik at Du strammer hver plank mot den foran den.

9.

Koble de siste brettene tett på plass med en pry bar. Bor pilothullene med kraftboret hvor grunnplaten vil ligge. Hammer etterbehandling neglene gjennom hullene i undergulvet og skråstrå under som du gjorde med den første planken og sett neglens hoder.

Tips og advarsler

 • Når du kjøper ditt tregulv og bringer det hjem, må du lagre det i noen dager på stedet der det skal installeres, for å akklimatisere det med miljøet.
 • Du kan legge til skjønnheten og verdien av ditt hjem ved å installere tregulv til rommene i ditt hjem. Tregulv er holdbare, praktiske og de nyere prefinished gulvene er enklere å installere enn gulv som krever sliping og etterbehandling. Hvis du installerer gulvet selv, vil prefinished gulv være et klokt valg. Din tregulv bør installeres over en lyd, nivå og ren undergulv. Følg produsentens anvisninger for installasjon og vedlikehold av merkevaren du velger, som alltid.

  Andre artikkelen

  Hvordan trimme hjørneblokker
  Slik legger du Stick-On Tile Flooring
  Slik avslutter du Beadboard
  DIY hjørne hyller
  Typer av tre dører
  Hvordan bruke Cedar helvetesild til Siding
  Slik installerer du Backer Board
  Slik isolerer du ved hjelp av stiv isolasjon
  Hvordan lage Cement Trapper
  Marmor Tile Installasjonsverktøy
  Dekningskonfigurasjonskodekrav
  Linoleum Styles
  Hva er forskjellen mellom Marble u0026 Cultured Marble Shower?
  Hva er involvert i å bytte ut kjøkkenskap?
  Slik borer du et hull i en glassstein
  Bruke Tørrveggverktøy for å gjøre klapbørstelofter
  Typer av kabinett Hengsel Offsets
  Slik fjerner du Linoleum på toppen av tregulv
  Hvordan bygge et komposterings toalett
  Screened-In Porch Design Ideas