Hvordan vinkle Crown Molding i hjørnene

Hvordan vinkle Crown Molding i hjørnene 

1.

Mål og klipp et stykke kroneforming for å passe inn i hjørnet. Enden i hjørnet skal være firkantet med motsatt veggen og støt opp mot den. De to vinklede flatene på baksiden av støpningen skal ligge flatt mot veggen og taket. Spik brikken på plass med hammeren og avslutt neglene.

Hold et stykke kroneforming på gittersegmentet og bordet med baksiden vinkelflatene hviler flatt mot begge deler. overflater. Sett gips sågbordet for å kutte i 45 grader vinkel slik at kanten av støpingen mot gjerdet vil være lengst etter kuttet. Dette gjør en halvdel av en 90 grader inne i hjørnesvinkelen. Gjør kutten.

3. Bruk blyanten til å markere kanten av kuttet langs støpeflaten. Dette gjør det mer synlig og lett å følge når du kutter med håndsagen.

4.

Bruk håndsagen til å kutte bort ansiktet på innsiden av kuttskåret. Vinkelhåndtaket suger bakover ca 20 grader under kronformingen, slik at når kuttet er ferdig, produseres en skarp kant. Klipp forsiktig og følg konturene på miter kutt forsiktig.

5.

Test det klarte stykket mot stykket som allerede er spikret i hjørnet. Bruk filen og sandpapiret til å finjustere kuttet til kampen er nøyaktig. Endelig spiker det klarte stykket på plass, sørg for at passformen er tett og justerer perfekt med stykket som allerede er i hjørnet.

Tips og advarsler

 • Bruk noen korte stykker til å trene med.
 • Bruk alltid et rom slik at du aldri må klare et stykke i begge ender, noe som kompliserer målingene. Start i ett hjørne og arbeid med klokken eller mot klokken til du kommer tilbake til det opprinnelige hjørnet.
 • Gjør kuttskåret på enden for å passe inn i hjørnet, og måler deretter støpingen til lengden til det andre hjørnet. Dette forenkler måling.
 • Som med alle elverktøy, les og forstå advarslene og instruksjonene som følger med utstyret. Hold hendene fri for spinnbladet og bruk vernebriller og hørselsvern.
 • Selv om det kan virke åpenbart, kan det være forvirrende å kutte støpselet opp ned. Marker alltid den enden du vil kutte når den er til høyre for å sørge for at du alltid kutter den høyre enden.
 • Å praktisere noen få ganger på billige, enkle lister kan spare deg for å gjøre feil på de dyrere delene.
 • To metoder brukes til å bli med i kroneforming i et hjørne. Inne i hjørneformet kutt er en måte, men vises ofte sløvt på grunn av ufullkommenhetene i hjørnene. Den andre metoden innebærer en spesiell kutt kalt en kutt kutt på bare ett av stykkene. En velfungerende takkledning vil gi et ledd utseendet på en perfekt innsiden av miter. Det tar litt øvelse, men ser nesten alltid bedre ut enn en ekte innsats i miter og er valget av å snekke snekkerne i all vinkel, inne i hjørner.

  Andre artikkelen

  Slik bruker du Vinyl Tile Over Ceramic Tile
  Slik beregner du den årlige kostnaden for strålende varme
  Kommersielle malingsverktøy
  Hvordan koble opp en leir med solenergi
  Historien om skorsteinpotter
  Hvordan velge et bassengfilter
  Trimalternativer for utvendig vindu
  Hvordan lage en garasjeplass
  Hvordan Stain eksisterende skap
  Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
  Hvordan lage en badedør
  Byg ditt eget vinerom
  Typer av håndboringer
  Slik legger du en stengnekant på granittkledning?
  Ferdighetssaginstruksjoner
  Hvordan male en stue og den
  Slik legger du steinfinér på en betongblokk
  Hvordan bygger jeg Winter Sunrooms?
  Slik forsegler kalksteinfliser
  Radiant oppvarming problemer