Hvordan å omregne fliser benkeplater

Hvordan å omregne fliser benkeplater 

1.

Skrape den gamle fugemassen fra mellom flisene i små, nedadgående slag. Bruk en karbid-tippeskraper på fugemasseforbindelser bredere enn 1/8-tommers. Bruk en verktøykniv hvis fugemasse er mindre enn 1/8 tommers bred for å unngå riper på flisene. Bytt tippen eller bladet når det slutter å grave inn i fugemasse.

2.

Fjern eventuell pulverisert fugemasse eller rusk fra leddene med slangefeste i vakuum. Bruk en børstefeste på slangen på fugemasse som klemmer seg til kantene på flisene.

3.

Bland fersken til konsistensen av peanøttsmør. Scoop en liten mengde, om størrelsen på en mandarin, på flisene om gangen. Trykk fugemasse mellom leddene ved hjelp av en fugemasse. Hold floaten i en 45 grader vinkel mot flisen, og dra den over leddene. Bruk flatenes kant til å skrape overflødig fugemasse av flisene og mot leddene.

4.

Tørk fliserne med en fugemassasje etter noen få minutter. Bruk det runde hjørnet av fugtesvampen til å holde de ferske fugemassefuglene på linje mens du fjerner overskytende fra toppene av flisene. Tillat fugemasse å tørke i 24 timer før du bruker benken.

Tips og advarsler

 • Bruk en slipt fugemasse for å fylle leddene større enn 1/8 -tommers. Hvis de er mindre enn 1/8-tommers, virker en unsanded grout. Hvis skjøten er nøyaktig 1/8 tommers bredde, bruk en slipt fugemasse hvis flisene er på en ujevn kant og en usandret fugemasse på en rett kant.
 • En flisebelagt counter er et billig og dekorativt designalternativ for bad og kjøkken. Selv om de fleste fliser kan være i stand til å tåle den typiske bruken, mottar en fugemasse fargestoffet av dagligdagse ting som tannkrem og tomatsaus. Omdirigering av en telleverk er et prosjekt som de fleste villaeiere kan fullføre, men det kan ta litt tid, siden den gamle grouten først må graves grundig ut. Unnlatelse av å grave ut gammel fugemasse kan føre til at den nye fugemassen svikter.

  Andre artikkelen

  Gulvbelegg Stein Ideer
  Informasjon om badekarregulering
  Veibeskrivelse for legging av flis
  Slik installerer du overgangsstykker for laminatgulv
  Slik rengjør du slitne tregulv med malinger
  Slik installerer du Stairs Nose Molding
  Slik sammenligner du gasspeisinnsatser
  Slik lydisolert et rom billig
  Slik installerer du liten flise
  Slik bruker du en Harbour Freight 120 Volt ARC Welder
  Slik fjerner du klistrede gulvfliser
  Hvordan å glasere hvite kjøkkenskap
  Kostnader for å installere en gasspeis
  Slik fjerner du glassfiber fra en trekano
  Slik installerer du Floating Engineered Hardwood Flooring
  DIY rustfritt kjøkken tellere
  DIY Tile Cutter
  Fotovoltaiske takmaterialer
  Hvordan finne et hus med postnummer
  Hva er fordelene med Cork Flooring?