Typer av gjerde for rancher

Typer av gjerde for rancher  Ranch gjerding må oppfylle et par forskjellige funksjoner. Først må den etablere grensen til ranchen, og for det andre må den holde husdyr fra å forlate ranchen. Mange stiler av ranch gjerde er tilgjengelige å velge mellom. Noen er utformet for å forhindre at store husdyr forlater ranchen - enten gjennom robust konstruksjon og konstruksjon eller elektrifisering --- mens andre bare tjener som en markør for omfanget av rancherens eiendom.

Hestegjerde < / h2> Hestegjerde er et tradisjonelt utvalg av hestegjerde, og består av korte innlegg med en tynn skinne som går i mellom dem. Hekket er billig, men også ganske vanskelig å vedlikeholde. Det må regelmessig males og pleies å For å opprettholde utseendet, hvis neglene løsner, kan de også gi en fare. Hvis hestene blir spooked, vil de ha en tendens til å løpe gjennom gjerder og pannebrett.

Rørhekker

Rørhekker er en nyere type gjerd, og brukes mye i hele USA, og består av deler av metallrør sveiset sammen i stolper med tre skinner som løper horisontalt mellom dem. I motsetning til trejerngjerde er det ekstremt dyrt å installere. rail fe Nes, rør gjerdet krever svært lite vedlikehold.

Vinyl eller PVC gjerde

Vinyl eller PVC gjerde gir mange fordeler. Den er svært synlig, veldig attraktiv og kommer i mange forskjellige stiler og farger. I tillegg, i motsetning til alle andre typer ranchfekting, krever vinyl og PVC gjerde nesten ingen vedlikehold etter installasjon. Ulempen er imidlertid at vinyl eller PVC gjerdet er ekstremt dyrt. I motsetning til andre typer gjerder, er vinyl og PVC ekstremt tilbøyelige til å få sine skinner til å stikke ut av innleggene sine når de blir presset av hester.

Elektrisk trådgjerde

Elektrisk trådgjerde, også kalt 'varm ledning' gjerde, er vanligvis bare brukt som et midlertidig gjerde, og er ekstremt enkelt og rimelig å installere. Et av de store problemene med elektrisk lednings gjerd er mangelen på holdbarhet; ledninger vil ha en tendens til å falle ned, så det er nødvendig for rancher å sjekke ledningene ganske ofte.

Wire Mesh Fence

Wire mesh fekting kommer i mange forskjellige varianter, og er veldig billig og lett å installere . Wire mesh gjerde utgjør også den laveste fare for skade hvis en hest skulle løpe inn i den. Den viktigste bekymringen med gjerdet gjerdet sikrer at hullene i gjerdet er små nok til at hover ikke passer gjennom, spesielt hover av hengsler eller føl.

Andre artikkelen

DIY: Slik fjerner du benkeplater
Slik installerer du en kryssfiner tak
Slik installerer du franske dører Åpning til en terrasse i et Cape Cod House
Hvordan å endre og bygge en stein peis
Ideer til en utvendig inngang på et Ranch Style House
Hvordan kutte og installere veggstøping
Slik resirkulerer du toalettvann
Hvordan installerer jeg molding fastgørere?
Slik plasserer du verktøy på Pegboard
Loft Renovation Ideas
IBC Midlertidige bygningskrav
DIY Replacement Window Installasjon
DIY: Keramiske gulvfliser
Hvordan finne lave punkter i en betong kjeller gulv
Hvordan male Laminat benkeplater med Envirotex
Typer av underjordiske vannrør
Hvordan Mud u0026 Tape Tørrvegg Ceiling
Polyuretanskum og dets produkter
Slik Tape u0026 Float
Hvordan kutte en diagonal flis