Slik reparerer du en forlengelsesstige

Slik reparerer du en forlengelsesstige 

1.

Legg stigen på siden på en fast, jevn overflate. Klipp og fjern det gamle tauet, om nødvendig, ved hjelp av saks. Kontroller remskiven øverst på grunnstigen. Kontroller at hjulet ikke er sprukket eller ødelagt, og at det beveger seg fritt.

2.

Plasser loopenden av det nye tauet mellom første og andre trinnene fra bunnen av forlengelsesdelen av stigen. Legg enden av tauet gjennom løkken og trekk ut slakken til løkkenes ende av tauet er tett rundt bunnen. Pass på at tauet er pakket rundt bunnen.

3.

Flytt til toppen av stigen. Sett inn den åpne enden av tauet gjennom remskiven, og trekk tauet helt gjennom til det er stramt mot ansiktet på forlengelsesdelen av stigen.

4.

Gå tauet til bunnen av stigen. Trekk tauet slik at det er tett mot stativets grunndel.

5.

Fest tauet til samme rung som du festet på sløyfen i første trinn, bruker en buehund. Klipp av et ekstra tau forbi knuten og sang tauet med en lighter eller kamper for å hindre det fra unraveling.

Tips og advarsler

 • Når du knytter Knute på bunnen, forlatt nok slakk i tauet for å passe komfortabelt på knyttnettet mellom tauet og bunnen av den nederste stangen på grunnstigen. Å binde tauet for tett vil hindre heving og senkning av tauet, og å forlate for mye slakk vil komme i veien når du bruker stigen.
 • De fleste forlengelsesstiger er utstyrt med et tau som kan brukes til å heve eller senke forlengelsen av stigen mens brukeren står på bakken. Ved å trekke på tauet, kan brukeren utvide stigen til ønsket høyde før du lener stigen mot bygningen. Hvis tauet er skadet, må stigen forlenges før den løftes på plass, noe som er en mye mer fysisk krevende oppgave.

  Andre artikkelen

  Ting for et kjøkken
  Bambusgulv mot laminater
  Hvordan anker et takvifterlys til taket
  Tregulvslipemaskiner
  Hvordan bygge en Wood Deck Railing
  Slik fjerner du betong på verktøy
  DIY Travertin Gulv
  Hvordan lade en takjobb på kvadratfoten
  Hvordan bygge en flislagt dusjkabinett
  Grade 8 Bolt Identification
  Hvordan å forny keramiske fliser
  Slik Sand Tre Gulvplater
  Hvordan bruke konstruksjonslim
  Hva er en Pier u0026 Beam Foundation?
  Fjerning av lim fra Vinylfliser
  Slik fliser et badvindu
  DIY Betongreparasjoner
  Hvilken side av murmurens mur går Ridgid Isolasjon?
  Verktøy for å legge laminatgulv
  Billige boligalternativer