Slik installerer du Allure Tile

Slik installerer du Allure Tile 

1.

Rengjør gulvet av rester, fett eller rusk ved grundig feiing og mopping hele installasjonsområdet. Du kan legge Allure over en hvilken som helst solid overflate gulv, men ikke teppe.

2.

Fjern grunnskoen eller kvart runde lister nederst på grunnplankene. Start i ett hjørne og legg den første raden med undersiden av grepstripen bort fra veggen. Du må kutte underkanten på 12-tommersenden av den første planken. Plasser den fra veggen 1/8 tommer for bevegelse.

3. Legg pannen helt i stykker så langt det går. Trykk på overkanten av grepstrimlen på hver påfølgende plank på underkanten av planken før. Hver plank representerer tre 12-tommers fliser. Mål avstanden mellom det siste hele stykket og veggen. Klipp et stykke for å passe ved hjelp av en verktøykniv og en metallrett kant, for eksempel en tømrerfirkant.

4.

Klipp et stykke for å starte den andre raden ved å fjerne første flis i sekvensen, kutt ned 'grout' -linjen mellom første og andre fliser. Dette gjør at endeskjøtene mellom radene kan forskyves til et sterkere gulv. Linj den andre raden opp slik at overkanten på den lange siden av planken hviler på toppen av den nedre kanten av den installerte planken for å gjøre en tett felles.

5. Legg til flere planker i andre rad i fullstendige brikker så langt som mulig, måle og kutte et stykke for å passe på enden.

6.

Klipp de to første flisene av en plank for å starte den tredje rad med en 12-tommers flis. Gjenta dette mønster med den fjerde raden som begynner med en full plank, den femte rad med to fliser og den sjette rad med en flis.

7. Legg helt breddeplanker så langt som mulig Mål mellom den siste fulle bredden og veggen og kutt så mange planker som nødvendig for å passe. Husk å forlate 1/8 tommers mellomrom mot veggen. Trykk alle grepstrimler fast ned med en rullestift eller j-rulle for å sikre en god passform.

8.

Sett på nytt på grunnskoen eller kvarts rundstøping. Trekk neglene gjennom baksiden av formen for å bevare ansiktet. Spik det på plass med en hammer og ferdig negler. Fyll sømhullene med malerens caulk eller trefyller.

Allure fliser er et produkt fra gulv produsent Trafficmaster. Den kommer i et bredt spekter av stilarter som gjengir utseendet på den virkelige steinen og keramiske fliser som koster mange ganger mer. Allure kommer i 12 med 36-tommers planker, ligner laminatgulvene som husseiere allerede er kjent med. Denne utformingen bidrar til å gjøre installasjonsprosessen rask.

Andre artikkelen

Veggpapirfjerningsteknikker
Hvordan bygge melamin hyller
Hvordan lage en betongpaviljong trinnvis
Enkel måte å løfte kryssfiner til andre etasje
Slik henter du en betongbord
Hvordan bruke Varathane til tregulv
House Insulation Ideas
Slik legger du gulvlaminatgulv
Hva er involvert i å bytte ut kjøkkenskap?
Hvordan kutte Baseboards With A Coping Saw
Slik Refinish Birch Kjøkkenskap
Hvordan male skap med en HVLP sprøyter
Betongoverleggsverktøy
Måter å isolere et loft
Hjemmelaget Rip gjerde
Hvordan Bytt Dusj Caulking
Dusj design alternativer
DIY Travertin Gulv
Når skal du bruke en bestemt kontaktperson?
Slik fjerner du betong på verktøy