Slik fjerner du herdet veggpanel lim

Slik fjerner du herdet veggpanel lim 

1.

Skrap veggpanelens lim med en maleskraper. Dette vil gi deg en god indikasjon på hvor vanskelig limet vil være å fjerne. Ikke prøv å tvinge limet fra veggen med maleskraperen, da det kan skade gipsvegget mer enn nødvendig.

2.

Påfør herdet veggpanel lim med en varmepistol. En hårføner kan også fungere hvis tørketrommelen har høye varmeinnstillinger.

3.

Skrap veggpanelens lim med en malingskraper mens varmen blir påført lim. Varmen fra varmepistolen vil myke limet, noe som gjør det enklere å fjerne.

4.

Reparasjon av gipsvegget med gipsgull. Plasser leire på veggen med en kittkniv. Dekk spikhull og gylle som kan ha blitt gjort når du fjernet limet fra veggen. Tillat at slammet tørker helt.

5.

Slip gipsgyllen med fint sandpapir og en sandblokk.

Paneler lim er lett å installere, men kan være vanskelig å fjerne. Når veggpanelet ble installert, ble det vanligvis limt til veggen med belegget lim. Mange huseiere tilbringer timer chipping bort på panel lim med lite til ingen suksess. I mange tilfeller ender disse huseiere også med å skade gipsvegget som limet har herdet på. Lær hvordan du trygt fjerner veggpanel, vil hjelpe deg med å unngå å bruke mye tid på å fjerne limet, eller fikse for mye skade forårsaket av fjerning.

Andre artikkelen

Bygningsinstruksjoner for Vinyl Siding
Gjør det-selv-kabling
Marmor Gulv Ideer
Slik installerer du oppvarmet flis
Hvordan få Spray Skum av hendene
Tile Setter Tools
Hvordan å endre og bygge en stein peis
Typer av underjordiske vannrør
Utendørs Siding Farger
Hvordan lage et betonggulv
Hvordan finne en Hardiplank Rep
Hvordan kutte polerte porselen fliser
Utvendige kledningsalternativer
Nivåmålingsverktøy
Slik installerer du selvklebende flis
Slik installerer du kjøkkenteller
Hvordan å pusse betong murstein
Slik gjenoppretter du olje til tregulv
Takfelt Typer
Moderne Bad Tile Design Ideas