Slik bruker du Kilz 2 Latex Primer

Slik bruker du Kilz 2 Latex Primer 

Priming New Surfaces

1.

Kjøpe Kilz 2 Primer. Spør noen i malingsavdelingen om å sette den i ristemaskinen. Hvis malingen har satt på hyllen hjemme for en stund, må du få en ren malingsrørspinne og rør malingen grundig. All maling settes som den sitter, og kjemikaliene i den må blandes grundig for en jevn applikasjon.

2.

Monter verktøyene og materialene som trengs for å male. Hvis dørene, baseboards og vindusrammer har ferdig på dem, masker dem av med båndet, slik at primeren ikke berører dem. Fjern enten ansiktsplater for brytere og stikkontakter eller masker dem også. Legg materialene på duggduken eller på et overbygd bord, slik at maling ikke dråper på gulvet, eller hvis det oppstår utslipp, kan de være inneholdt.

3.

Kutt inn kanter på rommet med pensel. Det er lettere å hente litt maling i en boks hvor børsten passer lett enn å hale en gallon av maling rundt i rommet. Legg på båndet til hele malingsprosjektet er ferdig. /p>

4.

Lakk maling i bunnen av skuffen, fukt malingsrullen, og begynn å male veggene. Hvis været er fint, kan et åpent vindu skape tørketid og bringe i frisk luft. Veggene vil være klare til å male etter at primeren har tørket i en time hvis den er en tørkende primer.

Dekker flekker eller lyse malingsfarger med Kilz 2 Primer

< p> 1.

Skrub det flekkete området med en ren, våt klut. La den tørke.

2.

Påfør Kilz 2 Primer ved å enten børste det på om det er et lite område, eller bruk en vals hvis det er et større område. La det tørke en time og påfør et lag av original maling. Hvis den originale maling er for gammel til bruk, må veggen eller hele rommet kanskje bli malt igjen med en annen farge. Hele rommet trenger ikke å bli primet, bare det fargede området.

3.

Lakk alle veggene med Kilz 2 Primer hvis dekker en dyp eller lys farge. Følg trinnene i avsnitt 1 for å tømme alle veggene når du dekker mørk maling.

Tips og advarsler

 • Har alltid våte kluter hendig når du maler i tilfelle søl. Når det er vått, blir latexmalinger lett fjernet, men etter at de tørker, er de en utfordring å fjerne.
 • Når du maler tøffe murverk, bruk en tykk rulle for å påføre primeren.
 • Malingsprimere brukes mye i nybygg, fordi primere koster mindre enn innvendig eller utvendig maling, noe som vil holde seg bedre til den primerte overflaten. Kilz 2 Primer er allment kjent som et godt valg for interiør og utvendig priming fordi den har materialer som forsinker muggvekst, og det har også gode flekkskjemningsegenskaper når den påføres over tidligere malt overflater. Det vil gjemme voks, permanente markører, vann flekker, mat flekker og olje flekker. Det kan brukes på gips, murverk og tre.

  Andre artikkelen

  Ny Konstruksjon Rengjøring Sjekkliste
  Hall Painting Ideas
  Hvordan stripe Paint Off av skap dører
  Fjerner popcorntak
  Slik bytter du en dusjenhet
  Hvordan gå grønn i vanskelige tider
  Oak kjøkkenskap og maskinvare ideer
  Slik får du leder for forbedringsprosjekter
  Slik isolerer du ved hjelp av stiv isolasjon
  Vinterisoleringstips for eldre hjem
  Hvordan lager jeg en beholdervegg med tre?
  Slik installerer Baseboards u0026 Shoe Molding
  Hvordan velge en kjøkkenkran
  Brick Vs. Siding Cost
  Hvordan bruker du en tellerbit?
  Slik løser du kjøkkenveggskap
  Bruken av trykkbehandlet tre
  Hvordan Remodel Små soverom
  Hvordan å eliminere lakk lukt
  Jetted Tub Installere spesifikasjoner