Slik beregner du den årlige kostnaden for strålende varme

Slik beregner du den årlige kostnaden for strålende varme 

1.

Bestem størrelsen på strålevarmere som er installert i hjemmet. Størrelsen beregnes ut fra varmen, som uttrykkes i kW per kvadratmeter. Volumet av utgang som trengs, avhenger av størrelsen på rommet eller området som blir oppvarmet.

2.

Tilføy radiatorvarmestørrelsene og multipliser dette tallet på bekostning av en enhetsenhet i ditt område. Dette vil gi deg kostnaden per time for å kjøre strålevarmen.

3.

Multipliser kostnaden per time med antall timer på en dag (24 timer) for å beregne kostnaden per dag.

4.

Beregn kostnaden per år ved å multiplisere kostnaden per dag med antall dager du brukte varmen i hjemmet ditt året før et gjennomsnitt av de dagene du vil varme opp ditt hjem i vintermånedene). Dette tallet vil variere avhengig av hvor du bor og hvor lenge vintersesongen er i din region.

5.

Sammenlign strålevarmekostnader (kostnaden for strøm) til gassprisene i ditt samfunn, og avgjøre om strålende varme er et smartere valg for ditt hjem.

Tips og advarsler

 • Riktig isolere gulvet ditt før du installerer strålevarmeren dette vil redusere oppvarmingstiden betydelig, og dermed spare deg for energikostnader.
 • Elektrisitet er generelt billigere enn gass og elektriske kostnader har økt til en mye lavere pris enn gassprisene de siste 10 årene.
 • Radiantvarmeenheter har 30 års garanti og gassbrennersystemer har typisk en levetid på ca. 10 år.
 • Strålende varme er kostnadseffektiv og praktisk for de fleste villaeiere. Radiantvarmere er vanligvis installert i gulvet i et rom. Antall radiant varme enheter vil avhenge av størrelsen på hjemmet. Det er billig å installere og kjøre. For eksempel ville et bad ha sitt eget strålevarmesystem under flisene, og varmen ville være slått på når badet er i bruk. Radiantvarmere har energieffektive kontroller som bare slår på varmen der den er nødvendig. Dette bidrar til å spare energi og redusere kostnadene. En enkel formel vil tillate deg å beregne kostnaden av strålende varme i ditt hjem.

  Andre artikkelen

  Vinyl Siding Design Ideas
  Grants for å gjenopprette historiske hjem
  Lagringsideer for hyller
  Hva er passiv solenergi?
  Hvordan kutte rustfritt stålfliser
  Kostnaden for Slab Vs. Kjeller
  Hvordan henge en pre-hung interiør dør
  Hvordan Finne Nye Tre Gulv
  Slik fjerner og erstatter Tile Grout
  Feil å unngå med laminatgulv
  Slik fjerner du grout fra skiferfliser
  Møbelbelegg Verktøy
  Slik installerer du en innerdør som ikke er prehung
  Slik installerer du en inngangsdør og ramme
  Hvordan velge et godt flyttefirma
  Slik overfører du en tregulv
  Små bad Remodeling ideer
  Typer av HVAC kanaler
  Slik installerer du Lim-Down Engineered Flooring
  Hvordan bruke konstruksjonslim