Loft design tips

Loft design tips  Loftdesign kan presentere problemer som tradisjonelle hjemmedesigner aldri er opptatt av. Store kavernøse mellomrom har en viss sjarm, men kan føre til at innredning og inventar ikke virker ut av omgivelsene. Lokale bygningskoder kan ikke tillate loft som bor i et bestemt område. Design som er opprettet i eldre eller kommersielle bygninger, må adressere skala, byggekoder og konseptet med å designe for nært liv.

Vurder byggekoder

Loftdesign har blitt vanlig i mange lokalsamfunn og byggekode og designproblemer knyttet til Denne typen design kan være kjent for lokale designere og arkitekter. John Coutts, forfatter av 'Loft Conversions,' foreslår rådgivning med ditt lokale bygningskodekontor for en grunnleggende retningslinje spesielt rettet mot loftdesign. Kompetansen og observasjonene fra byggkodeseksperter kan holde deg i å gjøre feil som kan holde opp byggeprosessen. For eksempel tillater ikke alle byer at boligdesigner skal bygges i utpekte kommersielle områder. Siden kommersielle rom er der tradisjonelle lofter er bygd, kan det være i strid med lokale bygningskoder.

Lag intimitet

Definer store loftsrom og skape en følelse av intimitet ved å bruke dramatiske geometriske mønstre på gulvet. For tregulv, pre-coat overflaten med flere lag av polyuretan. Påfør et stort (12-tommers-12-tommers) gittermønster på toppen av de forseglede gulvene ved å bruke malerenes tape til å avgrense gitterlinjene. Legg gitteret på gulvet og tett det med polyuretan. Betongflater trenger å Vær ren før du legger på maling. Både betong og maling kan forsegles samtidig for å beskytte mønsteret mot skum og smuss. Overvei å skape visuell kontinuitet ved å bruke mønstre tatt fra tepper eller stoffdesign som brukes i loftet.

Rethink Skala

Maskinvare og inventar som ser perfekt ut i et tradisjonelt hjem kan se ut som dverg i store loftrom. Håndklebjelker, speil og lysekronebelysning kan måtte komme fra andre kilder enn det typiske bad-, belysnings- eller tilbehørsavdelingen i en hjemme eller designbutikk. Sett i stedet større draperingsstenger for håndklebjelker, lysekroner av gjestfrihet i svært høye, åpne rom og speil designet av lokale håndverkere som vet hvordan de skal designe bredere, høyere rammer og er tilgjengelige for å besøke og måle AC telt loft plass. Lokale håndverkere kan bli funnet gjennom kunst- og designskoler, lokale innredningslokaler og ved å sjekke lokal telefonkatalog eller Internett.

Andre artikkelen

Slik Sand Tre Gulvplater
RICS-koden for profesjonell adferd
Kjøkkenoppsettalternativer
Online kjøkkendesignverktøy
Hvordan å figurere firkantede opptak av et hus
Design ideer for salonger
Hvordan å designe tre dører
Slik legger du fliser i et hus
Hvordan bli kvitt duer fra taket
Slik installerer du Rough Cut Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
Kjennetegn ved Birch Plywood
Marble Gulv Tips
Typer Air Nailers
Slik fjerner du PVC lim fra hendene
Liste over verktøy for bygging
Hvilken retning skal jeg legge et laminatgulv?
Typer av sveiseflammer
Metal Cutting Power Tools
Marmor Gulv Ideer
Hvordan Remodel utsiden av et hus