Hvordan sette på Orange Peel Texture

Hvordan sette på Orange Peel Texture 

1.

Kombiner den forblandte teksturforbindelsen, som er pulverisert, med vann i bøtte i henhold til anvisningene på pakken. Err på siden av tykkelsen; Du kan alltid legge til mer vann for å gjøre det tynnere. Bruk kraftmikseren til å røre den til det ikke er noen klumper. Blandingen skal være ganske tynn slik at den lett ut av sprøytepistolen uten å tette. La det sitte over natten i bøtte og bland det igjen neste dag.

2.

Stam konsistensblandingen gjennom en vindusskjerm for å fjerne resterende klumper.

3.

Hell den spenne konsistensblandingen i sprøytepistoltanken. Pass på at sprøytepistolen er festet til luftkompressoren og skru på kompressoren.

4.

Test sprøyteknappen din på et skrot av papp eller gips. Flytt sprøytepistolens dyse i konsistente, jevne strekk for å gi en jevn dekning av tekstur. Det er viktig å øve så mye som mulig før du føler deg komfortabel med sprøytepistolen, og du finner den mest ønskelige sprøytemetoden. Hvis du bor i en leilighet eller på annen måte ikke kan trene utenfor, begynner du å sprøyte inne i et skap eller et annet sted som ikke vil vise like mye som romveggene.

5.

Coat all vegger og alle tak du ønsker med tekstur og metoden du har avgjort på deg selv. La strukturen tørke på plass på veggene før du maler.

Tips og advarsler

 • Høytrykk og en liten sprøytepistol dyse anbefales for denne typen av tekstur.
 • Bruk en rask, jevn feie for å sprøyte veggene. Små prikker med tekstur vil skyldes et raskt slag, og også fra en myk trekk på avtrekkeren av sprøytepistolen. Større prikker skyldes langsommere sprøyting og en tyngre trekk på avtrekkeren.
 • Masker av gulv, vinduer, tak og dører med malere tape og avis før du begynner å hindre at overspray skader dem.
 • Hvis du ikke liker et område du har sprøytet, kan du fjerne tekstur med en kittkniv eller malingskraper. Flytt videre til et annet område og la det området tørke før du prøver det igjen.
 • Umiddelbart etter at du er ferdig, rengjør sprøytepistolen, beholderen og andre gjenstander som kan ha teksturforbindelsen på dem før de tørker. / li> Appelsinskall tekstur er en lav lettelse tekstur som brukes på gips eller gips i et rom for å gi veggen en visuelt interessant finish. Bruk av en appelsinskall tekstur krever en sprøytepistol som er designet spesielt for formålet. I denne prosessen kombineres en forblandet pulverteksturforbindelse med vann og blandingen sprøytes på en vegg på en konsekvent måte. Selv om det kan ta en eller to forsøk på å få teknikken riktig, kan nesten alle bruke appelsinskall tekstur til sine egne vegger.

 • Andre artikkelen

  Hvordan får nye hus deres gate nummer?
  Fjerner popcorntak
  Slik installerer du helvetesild raskt
  Slik legger du keramiske fliser i dusjen
  Hvordan gjenvinnes polystyren?
  Installere Keramisk Tile Over Betong
  Hva er forskjellen mellom et studio og en enkelt leilighet?
  Slik fjerner du grout fra brukt keramisk flis
  Slik installerer du Cedar Cladding
  Slik kutter du grunnstøping
  Informasjon om bambus tregulv
  Briton Door Closer Installasjonsinstruksjoner
  Alternativer og stiler av hardvedtrapper
  Bathroom Slate Ideas
  Hvordan kutte en teller for en vask
  DIY Loftet Gulv
  Instruksjoner for å legge Armstrong Vinyl Tile
  Tile Underlayment Alternativer
  Hvordan lage utendørs skritt
  Hvordan installere Real Wood Flooring