Hvordan påføre Tile Sealant

Hvordan påføre Tile Sealant 

1.

Test fliser og fugemasse med vann for å avgjøre om et lag av tetningsmasse er nødvendig. Glasert fliser og noncementitious fliser vanligvis ikke krever et lag av tetningsmiddel som de er vannavstøtende. Test overflaten av flis og fugemasse ved å slippe litt vann på overflaten av materialet. Undersøk overflaten for mørkere. Sealfliser og fugemasse som mørkner på grunn av vannopptak, og etterlater fliser og fugemasse hvor vannperlene på overflaten ikke er forseglet.

2.

Påfør et lag med aktuell forsegler til Innendørs fliser for beskyttelse mot smuss og flekker. Pensel tetningsmidlet jevnt over den flislagte overflaten, ved hjelp av et tetningsmiddel som er spesielt produsert for flisetypen din. Begynn på bunnen av vertikale fliser og arbeid deg oppover for å forhindre tetningsmasse fra å dryppe nedover og skape streker. På horisontale flislagte flater, begynn med fliser som ligger nærmest veggen og arbeid deg mot motsatt ende av overflaten. Tillat tetningsmasse å tørke i den tid det foreslås av tetningsmiddelprodusenten.

3. Legg et lag av akrylgulvfinish på topiske tetningsmasser som brukes på gulvfliser. Pensel på overflaten i et jevnt belegg som dekker både fliser og fugemasse. Akryl gulvfinishen vil fungere som et slitlag for flisene. Slitaget absorberer normal slitasje, og opprettholder den beskyttende topiske forsegleren under. La akryllagetiden tørke i henhold til produsentens forslag før du bruker flislagt overflate.

4.

Pensel to lag av gjennomtrengende fugemasse på overflaten av stein eller utendørsfliser. Denne typen tetningsmasse vil ikke misfarge fliser fordi den ikke har en aktuell finish, men gir fortsatt beskyttelse mot flekker og fuktighet. Tillat tetningsmasse å tørke i den tid som produsenten foreslår etter å ha brukt det andre laget før bruk av overflaten.

Tips og advarsler

 • Vent 2 uker etter å legge ny flis og fugemasse før tetning.
 • Tørketid for tetningsmidler varierer fra produsent, vanligvis mellom 24 og 72 timer. Jo lenger du tillater tetningsmidlet å kurere før du bruker overflaten, desto mer beskyttelse gir den.
 • Mange typer fliser og fugemasse rundt huset er porøse i naturen. Disse materialene vil absorbere fuktighet og farging på en måte som er umulig å rengjøre. Behold den skjønnheten i disse flisetyper krever at du legger et beskyttende belegg av tetningsmiddel til både flis og fugemasse i flisearbeidene. plasser, beskytter flisen mot å absorbere materialene som kan forårsake flisskader. Ved bruk av flisforsegling utvides levetiden til flisene dine, og i prosessen opprettholder det nylig installerte utseendet på flislagte flater.

  Andre artikkelen

  DIY rustfritt kjøkken tellere
  DIY Bike Storage Rack
  Slik fjerner du Gorilla Lim fra hud og tre
  Slik bøyer du aluminium på en sidebrems
  Slik installerer du Vinyl Siding på huset ditt
  Gjør det selv Trim Work
  Slik forteller du om din garasje trenger erstatning
  Ulempene med fargede betong som gulv
  Hvordan å refinde bøk tre etasjer
  RICS-koden for profesjonell adferd
  Installasjonsveiledning for Tarkett Laminatgulv
  Typer energibesparende lyspærer
  Hvordan å farge helvedesild
  Cute Kids Bedroom Ideas
  DIY glassfiber dusj
  Slik installerer du Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets
  Ulike 2X4 tretyper
  Trykkbehandlingen av tre
  Legge Travertin Veggfliser
  Slik fjerner du parkett