Hvordan kutte en Cinder Block Wall

Hvordan kutte en Cinder Block Wall 

1.

Marker åpningens lengde og bredde ved hjelp av et nivå for å finne et sant og plumb område for åpningen.

2.

Slå på respiratormasken og koble slangen til nærmeste kranen. Slå på 14-tommers betongsag og flytt lett bladet langs blyantlinjene for å score blyantene.

3. < / p>

Slå på slangen til en lett trickle og ha en venn med åndedrettsvern, og hold slangen over en av linjene du skal kutte. Slå på et butikkvakuum med et filter i det for å trekke støv ut av luft mens du skjærer. Slå på sagen og kutte langs poengsumene du har gjort, og hold slangen over saga som siver langs veggen for å forhindre støv i å samle seg i luften. Klipp så dypt som sågen vil kutte. Slå slangen av når du er ferdig med å kutte. Hold butikken vakuumpumpe i noen minutter etter kutting.

Ta sledenhammeren og slå hjørnene til blokkene du er blokkene vil bryte langs linjen du kutter. po Unngå den resterende blokken til du er igjen med åpningen gjennom blokken.

5.

Rengjør alle blokkenes blokken og kast dem. Bruk butikkvakuumet til å suge opp noe avgjort støv fra å kutte åpningen.

Tips og advarsler

 • Hvis du skjærer inn en åpning for et vindu eller døråpning, må du kanskje grave ut jorda i dette området før du skjærer åpningen. Smusset foran og til sidene av vinduet eller døren må støttes av holdevegger.
 • Veggblokkvegger er ofte bærende vegger. Du må installere en header og jack studs for å støtte vekten av denne delen av strukturen. Jo større åpningen er, desto større blir overskriften. Headers bør aldri være mindre enn to 2 til 8 tommers tømmer spikret sammen.
 • Dette prosjektet skaper mye støv og kan være veldig farlig hvis masken ikke er slitt. Hvis du føler deg svimmel eller svimmel, må du slutte å jobbe umiddelbart og gå ut i frisk luft. Ikke fortsett å jobbe før du er sikker på at dine motoriske ferdigheter ikke er blitt kompromittert.
 • Vær forsiktig når du bruker betongsagen.
 • Klippeblokk er en skitten, rotete og støvete jobb, men det er nødvendig for å lage døråpninger, vinduer eller tilgangsåpninger i kjellere. Sinderblokker er laget av betong som er støbt i en fabrikk. Sinderblokker har blitt brukt til mange år for hus og bygningsstiftelser, spesielt krypterom. Sinderblokker varierer i størrelse, men er typisk 16 tommer lange, 6, 8, 10 eller 12 tommer brede og 8 tommer høye.

  Andre artikkelen

  Hvordan bruke en Stanley Knife
  Tregulv vs. Produsert tregulv
  Slik fjerner VCT fra keramisk flis
  Home Cladding Options
  Hvordan estimere mengden laminatgulv
  Hvordan estimere et byggeprosjekt
  Slik konverterer du tommer inn i millimetre
  Slik kutter du grunnstøping
  Slik installerer du Vinyl Tile Over Kryssfiner
  Slik installerer du keramisk flis på en tomhet
  Informasjon om våtsager til fliser
  Hva er valnøttfiner?
  Slik kobler du solenergi til et hjem
  Cabot Wood Stain Colors
  Hvordan behandle Bare Wood
  Dusjkraner Typer
  Hvordan å varme gulvet
  Typer av Drill Chucks
  Hvordan bruke Caulk i stedet for grout
  Tørrkabinett Ideas