Hvordan installere laminatgulv på en betong kjeller gulv

Hvordan installere laminatgulv på en betong kjeller gulv 

Installere laminatgulv

1.

Bruk et kost eller vakuum for å fjerne støv eller rusk fra gulvet. Det er ikke nødvendig å skrubbe det med såpe og vann.

2.

Fest vannlekkasje eller områder med fuktighet. Vann vil ødelegge et tregulv, så dette er viktig.

3.

Fem til syv dager før du planlegger å installere gulvet, hoper det i arbeidsplassen. Dette vil gjøre det mulig for gulvmaterialet å tilpasse seg romets varme- og fuktighetsnivå.

4.

Installer en undergulv. Ekstrudert polystyrenskumplast er et solid valg fordi det motstår fuktighet, er lett å arbeide med, er sterkt og gir gode isolasjonsegenskaper mellom gulv og betong. Dette materialet kommer i 4-til-8-fots ark. Bruk kanaltape på alle sømmer.

5. Legg inn 5/8-tommers kryssfinerark over polystyrenskumplaten. Orienter kryssfiner slik at sømmen er vinkelrett på skumplatens sømmer. Det vil si, hvis polystyren løper i lengderetningen, vil du legge kryssfinerens breddevis. Du vil ikke at sømmen skal løpe parallelt. Ta sementskruer og kjør dem gjennom kryssfiner, skumbrett og inn i sementen. Dette vil feste alle tre sammen og skape et fast undergulv og redusere slemmer.

6. Legg laminatgulvene på undergulvet. Koble til flere laminatgulvplanker ved hjelp av tunge- og spormønster på materialet. Legg på plass og trykk med en gummiklubb for å plassere gulv mot en vegg. Gjenta til hele rommet er dekket. Stagger sømmen, så det er ingen klar pause; Dette vil gi gulvet mer styrke og se mer naturlig ut.

7.

Sett grunnplaten mot veggene. Dette vil fullføre rommet og dekke eventuelle hull mellom veggen og gulvet. Nail baseboard til veggen, heller enn gulvet.

Når du ser for å øke mengden av leveplass i hjemmet ditt, er en retning å se ned, til kjelleren. Laminatgulv fungerer godt i disse områdene, og kan legge til et snev av eleganse for å ombygge prosjekter. Å arbeide i en kjeller adskiller seg litt fra å arbeide i en første eller andre etasje, så du bør ha noen ting i tankene når du installerer et laminatgulv i kjelleren.

Andre artikkelen

Den beste måten å lydbevise et rom på
Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
Slik installerer du Corbels
Slik installerer du Tumbled Stone Tiles
Slik installerer du Strand Bamboo
Slik installerer du Maple Flooring
Hardboard Fordeler
Tile Layout Design Ideas
Hvordan legge Solid Oak Flooring
Slik fliser du Mosaic Sheets
Slik legger du til glidende kleshengere
Hvordan lage en billig Pebble Floor
Fjerning av Graffiti Paint
Hvordan finne ut kostnaden av teppe
Små bad Remodeling ideer
Hvordan male Exterior House Trim
Residential Siding Tips
DIY Wooden Doors
Dekningskonfigurasjonskodekrav
DIY Trim Work