Hva er de mest miljøvennlige rørene for vann?

Hva er de mest miljøvennlige rørene for vann? 

Kobber

Kobber anses å være et miljøvennlig materiale for vannrør fordi installasjonen av kobberrør ikke krever løsningsmiddelbaserte klebemidler som inneholder flyktige organiske forbindelser som bidrar til forurensning og global oppvarming, og anses å være skadelige for din helse. Kobber kan resirkuleres og betraktes derfor som en fornybar ressurs fordi det ikke mister noen kjemiske eller fysiske egenskaper. Så lenge det er bortskaffet på riktig måte, kan det være et miljøsikkert valg, fordi prosessen med å bryte kobber kan utdype naturlig ressurser og i siste instans forårsake forurensning og utslipp. Med tanke på den høye verdien av kobber, er det mer sannsynlig at enkeltpersoner resirkulerer eller selger brukt kobber, noe som er et pluss for miljøet. Det anslås at 80 prosent av kobberminnet fortsatt er i bruk i dag.

Støpejern

Støpejern er et miljøsikkert valg for rør, fordi det er laget av 100 prosent resirkulert metall, inkludert omsmeltet grisjern blandet med skrap og noen ganger skrapstål. Det er også resirkulerbart, og installasjonsprosessen krever ingen flyktige organiske forbindelser som finnes i lim som brukes til å feste de fleste plastrør. Det er en holdbar og effektiv form for rørledning på grunn av dens soliditet og tetthet.

Galvanisert stål

Galvanisert stål regnes som et miljøvennlig valg fordi det kan smeltes og resirkuleres. Galvanisert belegg på stålet, som er laget av 98 prosent sink, er 100 prosent resirkulerbar, og det gir det sin holdbarhet --- selve belegget kan vare opptil 40 år. Slitestyrken i galvanisert stål gjør det også til et lavt innvirkningsmateriale, fordi lite eller ingen vedlikehold er nødvendig for rørets levetid.

PEX

Tverrbundet polyetylenrør (PEX), som kobber og støpejern, krever ikke lodding eller lim som produserer giftige røyk som PVC-rør krever, noe som gjør den miljøvennlig På den måten. Det er roligere enn PVC eller kobber, og har en temperaturkapasitet på 200 grader Fahrenheit. På den annen side kan PEX ikke resirkuleres, noe som er en stor ulempe når du vurderer miljøvennlig rørledning for ditt hjem.

Rørisolering

Hvis du ikke har råd til å erstatte det gamle rørsystemet med en gang, vil du likevel Rørisolasjon er en enkel og effektiv måte å spare energi på. Rørisolering bidrar til å redusere varmetapet med opptil 80 prosent, og vil hjelpe svette på kaldvannsrør. Det vil ikke bare hjelpe miljøet ved å spare energi , men vil hjelpe deg ved å spare penger. I dag kan det være miljøvennlig å søke på alle slags arenaer i hverdagen - fra klærne vi har på maten vi spiser. Men hva noen mennesker kanskje ikke anser er hvordan vannrørsystemene i våre hjem kan påvirke miljøet. Det er flere miljøvennlige materialer for rørledninger som kan gjøre forskjell på flere måter enn en.

Andre artikkelen

Skumisoleringsverktøy
DIY: Svømmebasseng Oppbevaringsboks
Slik installerer du blindnitter
Hvordan lage PVC utemøbler
Instruksjoner for keramisk fliserapplikasjon
Slik borer du hull for å feste en hylle på en vegg med en Dremel
Slik legger du fliser
Slik installerer du tilpasset flis i en dusj
Hvilken farge grout skal jeg bruke med Carrara Tile Floors på badet?
Hvordan identifisere Asbest Gulv
Slik installerer du et premade gjerde
Hvordan lage skap
Solarium fordeler
Enkel fjerning av bakgrunnsbilder
Hvordan lage en svalehale felles
Slik installerer du Vinyl Floor Squares
Trim Installasjonstips
Typer av tretak
Hvordan lage en ytterdøråpning
Installasjon av rosa isolasjon