Flislegging over Corian

Flislegging over Corian 

1.

Sett inn karbidtannbladet i sirkelsagen, og bruk sågen til å kutte et hull i Corian hvor den støpte vasken er plassert. De fleste Corian benkeplater er laget av en kontinuerlig del av materiale med en vask støpt inn i midten, men å installere en flis overflate krever installasjon av en ny vask. Kjøp en vask av tilsvarende størrelse og opprett plass for den nye installasjonen. Koble fra VVS og tappekran etter behov, og fjern Corianvasken.

2.

Rengjør overflaten på Corian benkeplaten med aceton eller alkohol for å fjerne alle rester av rester og la det være helt glatt og ren overflate. Bruk et kraftig sandpapir for å gni hele overflaten av Corian. Telleren må ripes og grovt opp for å gi bedre tilpasning av den nye flisen, så vær sikker på at du kontakter sandpapiret over hver kvadratmeter av Corian-overflaten. En automatisk sander kan også brukes til bedre sliping. Tørk av overflødig støv fra benken med aceton.

3. Bruk et tynt lag av mastisk lim, som er et klebrig, kraftig lim laget av harpiks av mastastreet . Mastisk lim brukes ofte i konstruksjon for vedheft og tetningsapplikasjoner, og det kan vanligvis kjøpes fra store boligforbedringsbutikker. Klargjør mastikken i henhold til pakningsanvisningene, og bruk en metalltråle for å spre mastisklaget på overflaten av Corian benkeplate. Påfør et tynt lag av mastikk til undersiden av flisene og legg på flisene på benken, og sørg for å trykke hver flis i mastikken for å sikre riktig kontakt og vedheft.

4.

Tillat at mastikk limet herdes i henhold til instruksjonene. Tørk fliserne ved hjelp av en premixet fugemasse og fugemasse applikator. Tillat fugemasse å sette og vask deretter fugemasse fra flisoverflaten.

Corian er en solid overflate valgt for mange kjøkken benkeplater. Hvis en villaeiere ønsker å endre utseendet på benkeplater, må han rive den eksisterende Corian. Fordi Corian er karakteristisk laget i en kontinuerlig seksjon, kan denne oppgaven være vanskelig. Det er imidlertid et annet alternativ. Med noen få spesielle teknikker kan en villaeiere faktisk flise rett over den eksisterende Corian for å gjenopplive telleren med granitt eller porselenfliser.

Andre artikkelen

Slik installerer du Crown Molding ved hjelp av en Coping Saw
Forbedringsprosjekter for å øke ditt hjems verdi
Slik legger du laminatgulv
Attic Stair Installasjon over joists
Ulemper med en Tankless varmtvannsbereder
Hvordan kante en benkeplate med tre
Hvordan male Suspended Ceiling Tiles
Slik tegner du et dusjhjørne
Historien om skorsteinpotter
Hvordan bygge et hus ut av resirkulerte materialer
Slik isolerer du ved hjelp av stiv isolasjon
Hvordan lage en stein gangvei fra betong
Slik installerer du et kjøkkenventilhode
Slik monterer du en svart skorsteinsovn
Hvordan male laminat dører
Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
Hvordan beregne trappvinkler
Hardwood u0026 laminatgulv fordeler og ulemper
Regler for kjøkkendesign
Forskrift for baderom