Billige alternativer for Siding

Billige alternativer for Siding  Siding refererer til barrieren som er installert for å beskytte bygninger mot virkningen av værelementer. Flere sidesporalternativer er tilgjengelige, hver med sitt eget sett med styrker og svakheter. Sider er laget av materialer som murverk, tre, plast, vinyl og metall. Applikasjon av hver avhenger av boligeiendomets utseende og budsjettkrav, samt plasseringens klima. Siden vinyl sidespor har et bredt utvalg av design og modeller, kan du bruke ganske mindre på vinyl i forhold til annet materiale. Etter vinyl er metallfasering den neste billigste sidespor, etterfulgt av vedkledning.

Vinyl eller plast

Bortsett fra sidestykker som ligner cedertråder, tilbyr selskaper som produserer vinyl eller plastfasade produkter produkter med mer dekorative detaljer, som f.eks. trimmer som ser ut som fiskestjerne helvetesild eller skildrer effekter av historisk tre og clapboard sidespor. Vinyl sidings er mer innovative enn noensinne. Sømløs vinyl er også tilgjengelig. Og med vinyl- eller plastkledning kan du nyte fordelene ved siding som motstår vindangrep og vant tåke, flake, riper, blister eller buk. En ulempe for vinylfeste er imidlertid at den har en tendens til å bli sprø i ekstremt kaldt vær.

Plastskiver brukes ofte til å etterligne utseendet på tre helvetesild eller clapboard. PVC og vinyl er de mest brukte materialene i plastbekledning på grunn av deres overkommelighet, holdbarhet og enkel installasjon.

Metal Siding

Aluminium og stål sidespor er tilgjengelig i et bredt utvalg av ferdigfargede farger i skudd og vertikale stiler. De fleste merkevarer tilbyr teksturer og profiler som ligner tre. Vedlikehold.

Tre- og hardbrett

Trebjelker består av små biter av tre som kombineres sammen med spesielle harpikser og deretter behandles med sopp insecticides og repellents. Disse produktene kan vanligvis motstå mugg, fuktighet og termitter bedre enn det virkelige treet. Wood sidings kommer i både vertikale og lap stiler og er enkle å installere. Konstruert tre kan stå opp til solens sterke effekter, samt ekstreme værforhold, eksponering for kjemikalier og slitasje. En favoritt trebekledning alternativet er tre helvetesild. Trelast eller helvedesild er svært allsidige, og du kan male dem hvilken som helst farge. Hardboard er et annet billig produkt. Det er toppproduktet av konstruert tre og består av trefibre som presses og limes sammen.

Andre artikkelen

Gjennomsnittlig dusjhodeflow
Slik holder du plast til tre
Spray isolasjonstyper
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Kjennetegn ved Birch Plywood
Vinyl Siding Design Ideas
Slik dekker du enden på en tregulv
Slik kjøper du materialer for å installere en skjermet veranda
Hvordan å ramme en bad vegg speil
Hvordan lage heavy duty garasje vegghylle
Slik bruker du en paslode pistol
Asbest Floor Tile Identification
Hvordan male en trebørste
Slik installerer Vanity Mirrors
Slik installerer du glidende dusjdører
Slik konverterer du en garasje til et studio
Slik installerer du dusjbrett
Hvordan kutte Keramisk Tile med en Glass Cutter
Slik bytter du badekaret
Hvordan å pusse over trepanel